Merhaba arkadaşlar Webmoney - Paxum - ePayments sizde bunlara alternatif ödeme yöntemi ekleyebilirsiniz bunlar hakkında bildiklerimizi paylaşacağız. Ben sadece webmoney kullandım ve kullanmaya devam ediyorum memnun muyum derseniz memnun değilim.. Nedeni ise müşteri hizmetleri ilgili değil ve çabuk cevap vermiyorlar desteğe ihtiyacınız olursa çok sıkıntı çekersiniz..
Türkiye'ye para çektim direk banka kartına istedim, toplam her şey dahil bana %7 gibi bir komisyona gelmiş oldu hem banka direk doları TL ye çevirirken çok komisyon kesti hemde webmoney transfer ücretleri vardı.
indx.ru diye hizmetleri var onunla ödeme aldım, indx.ru webmoney'in kripto para borsası borsaya para atmak %0.8 komisyonu var. Oradan ripple gibi kripto para alıp Türk borsalarında satabiliyorsunuz. Fakat sorun şu ki örnek ripple orada 1.98 ₺ den alıp Türkiye'de 1,92 civarlarında satmanız.. Hemde işlem hacmi düşük olduğunda örnek: fiyat 0,3650 iken 0.37 emir vermelisiniz ki alabilesiniz. 2-3 gün zahmetli ve %2-3 komisyon ödüyorsunuz.
Sizinde başka kullandığınız ödeme yöntemleri var mı ?
Bilgi verirseniz hepimiz için yararlı olur. Paxum ve ePayments merak ediyorum kullanan var mı ?