-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar bir web sitesinin konu ekledikten sonra nekadar zamanda index aldığını öğrenebileceğimiz bir uygulama veya site varmı ?
Örnek : Yeni XXX konusu açtım, Bu konu google da kaç dakika veya saat veya kaç gün de listelenecek gibi. ( Müdahale ping vs işlem yapmadan Doğal hali ile )
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
S.M.Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valla böyle bişey varmı bilmiyorum ama olsa güzel olurdu hani
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok güzel olacağı kesin ama ben hiç denk gelmedim böyle birşeye varmıdır yokmudur bilmiyorum nezamandır arıyorum yani
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Google da site:siteadresinizi yazarak bir arama oluşturup arama kutusunun hemen altındaki arama araşlarından herhangi bir zaman dilimi seçeneğini 24 saat yaparak sitelerinizdeki sayfaların kaç saat önce index aldığını görebilirsiniz. Kolay gelsin bol çalışmalar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Evet bu güzel bir yöntem, ama sanırım bu 24 saat içinde index aldımı almadımı bunu öğrenmek için. Yazdığımızda süre falan göremiyoruz sadece 24 saat içinde index alıp almadığını görebiliyoruz. Ben ise kaç saatte veya kaç dakikada index aldığını merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ecancan adlı üyeden alıntı
Google da site:siteadresinizi yazarak bir arama oluşturup arama kutusunun hemen altındaki arama araşlarından herhangi bir zaman dilimi seçeneğini 24 saat yaparak sitelerinizdeki sayfaların kaç saat önce index aldığını görebilirsiniz. Kolay gelsin bol çalışmalar
Arkadaş doğru yazmış bu yeterlidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.