lostyazilim
tr.link

WHMCS - Ples 9 (farklı sunucularda) sorunu acil yardım!

4 Mesajlar 1.153 Okunma
acebozum
tr.link

BuckBarry BuckBarry WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 34 / 164
  • Ticaret 7, (%100)
Arkadaşlar ne yaptıysam whmcs'de windows hosting paketlerini otomatik veya manuel aktifleştiremedim.Entegre sorunumda yok. Sürekli şu hatayı alıyorum:
1013 - Template is not found
Ondan öncesinde şu sorunu yaşıyordum ki halen daha ara ara karşıma çıkmakta biri bitse biri başlıyor.
curl error 6 - couldn't resolve host
Bu hataları muhasebe işlemi onayı sonrası manuel olarak siparişi onayladıktan sonra yaşamaktayım.
Öncelikle yabancı sitelerden araştırdığım kadarıyla ikinci karşılaştığım sorunun sebebi WHMCS'nin linux sunucumda cpanele yüklü olması fakat bağlamaya çalıştığım sunucu aynı lokasyonda olan farklı bir windows sunucu.Bu sorunu Pleskin firewall ayarlarında 8443 port ayarlarından bir şekilde hallettim fakat şimdide bu ilk bahsettiğim sorunla karşılaşmaktayım.Öncesinde başka bir windows sunucuma kurduğumda da bu sorunu yaşıyordum.Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim ben de birşeyler bulabilirsem buradan paylaşıcam..Teşekkürler !

Hata Resmi:

Paketin modül entegresini ve pleskteki domain template'in fotoğrafları:

elektronikssl
webimgo

BuraySavasANIL BuraySavasANIL Founder & CEO Geliyoo Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 294 / 332
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba curl error 6 - couldn't resolve host hata iletisi sunucu içerisindeki hesapta bu modülün kurulu olmadığı konusunda bir uyarı mesajıdır. Sunucu içerisinde bulunan host'da bu modülün kurulu olup olmadığını ve modülün doğru çalışıp çalışmadığını kesin olarak bilmeniz gerekiyor. İkinci olaran Curl yerine SSL Curl kullanmanızı öneririm. WHM ve Cpanel Plesk'den çok daha iyi şekilde bu modüller konusunda size yardımcı olacaktır. Tavsiyem her zaman Cpanel kullanmanız yönünde olacaktır.

Başarılar

Ek Olarak: Pm'den cevap veremiyorum sanırım yada sana ulaşmıyor bu nedenle burdan sorabilirsin.

BuckBarry BuckBarry WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 34 / 164
  • Ticaret 7, (%100)
Cevabınız için çok teşekkürler, windows sunucumda kurulu değil zaten.İki adet sunucum var birisi win birisi linux. Hem lin host hem de win host satışı yapmaktayım whmcs'de paketleri otomatik olarak ayarlayabilmek için bu sunucuları whmcs de entegre yapıp birleştirme yapmalıyım.Ve whmcs'yi bu nedenle linux sunucudaki cpanel üzerine kurdum bu nedenle win sunucudaki plesk bu uyarıyı veriyor.Curl yerine SSL curl kullanma tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım şu an sorunu hâla çözemedim 1013 hatası almaya devam ediyorum.İlginiz için teşekkürler tekrardan..

Cadde Media Cadde Media Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek MAKİNA RESSAMI
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 916
  • Beğeniler 4 / 154
  • Ticaret 14, (%100)
whmcs kulladım gerçekten fazla bilmeyene çok zor geliyor. Bende aynı yerlerde sorunlar yaşamıştım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al