-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaslar,
Genelde linux dedicated server kullandığımda, openvz ile sanallastırmalarımı yapıyordum ücretsizdi zaten.
Şuan elimde windows server 2012 kurulu dedicated server'ım var. Bunun üzerine sanallaştırma amaçlı ne kurabilirim ?
Cpu sınırı vs istiyorum. VMware Workstationda cpu sınırı konulmuyor diye biliyorum. Cpu sayısı ayarlanabiliyor sadece.
ESXİ olabilir diye düşünüyorum ama windows server 2012 üzerine esxi nasıl kurulur bilgim yok. Yine sanallaştırmamı gerekiyor ? En stabil ne kullanmalıyım ?
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
En stabil formatla esxi kur, esxi üzerinde windows ve linux olarak makineler yapilandir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / K
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Z** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Esxi kurmanızı tavsiye ederim bunun için makinayı format atar gibi esxi yüklemeniz lazım, yani işletim sisteminizi kaldırmanız lazım çok stabil çalışır öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Hyper-V kurdum makineye. Yazdıklarınızı görseydim ESXi ye dönerdim ancak Hyper-V'de stabil duruyor.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com