HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wm aracında imzamdaki sitemi sorguladığım zaman şu ayarıyı alıyorum.
Girdiğiniz adrese bağlanılamıyor. Lütfen sitenin erişilebilir olduğundan emin olunuz ve tekrar deneyiniz.
Sorun nedir arkadaşlar ayrıca sitem geç açılıyor 7,0 gibi sürede bu etki edermi ?
Sitemiz Sosyal Sorumluluk Projesidir.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Aynen öyle çok geç giriliyor sitenize bu nedenle sorgu zaman aşımına uğruyor olabilir. En iyisi sitenizi optimize etmektir. Ondan sonra büyük ihtimal sorgulayacaktır.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Smyrna35 adlı üyeden alıntı
Aynen öyle çok geç giriliyor sitenize bu nedenle sorgu zaman aşımına uğruyor olabilir. En iyisi sitenizi optimize etmektir. Ondan sonra büyük ihtimal sorgulayacaktır.
sitemi hızını etkileyen tek bir yazı var onu kaldırdımı hızı düzeliyor yani uzun lafın kısası çok uzun yazılara gelmiyor yavaşlıyor.gerçi yazıda çok uzun değil.
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.657.pdf bu kadar uzunlukta yazı sorunu çözemedim.sizce sorun hosting kaynaklımıdır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo ve Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%93)
ben girdim şimdi çok yavaş açılıyor.
www.mucahitguner.com
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitem daha yeni açıldı çok resim yok sadece bir tek yazı sebep oluyor oda bu link
http://www.memurmaasmutemeti.com/657-devlet-memurlari-kanunu-son-hali.html bu linki kaldırayım site hızı oluyor fişek bu linkteki yazı uzun o yüzden sadece hostingdenmi kaynaklıdır.yoksa yukarıda saydığınız tüm sebeplermi etki eder ?
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
O yazının ana sayfa ile alakası nedir anlayamadım. Sanmıyorum bence anasayfaya geç girilme sebebi saydığım sebeplerdir. O verdiğiniz yazı o sayfayı yavaşlatıyor düşüncesindeyim anasayfayı etkileyeceğini düşünmüyorum.
HTS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
master
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Smyrna35 adlı üyeden alıntı
O yazının ana sayfa ile alakası nedir anlayamadım. Sanmıyorum bence anasayfaya geç girilme sebebi saydığım sebeplerdir. O verdiğiniz yazı o sayfayı yavaşlatıyor düşüncesindeyim anasayfayı etkileyeceğini düşünmüyorum.
Hocam bizler mali uzmanız web master değiliz bu işe girdik çıkamıyoruz tecrübesizliğimizden benim şuan görüşüm deneme yanılmadan oluşan bir görüşdür.hocam şimdi bahsi geçen linki kaldırdım.hızı 7 sn.den 5 sn ye düştü aynı şekide bir uzun yazımdaha var onu kaldırırsam 2 sn ye hızı düşüyor.anasayfayı etkiliyor bir şekilde.
Ek Olarak: hocam şimdi linki kaldırdım seo analizde yapıyor wm aracı
Ek Olarak: ama diyeceksinizki koyma ozaman yazıyı ama yazıyı koymak zorundayım sitemiz ana konusudur ayrıca bu na benze uzunlukya bir çok mevzuat ekleyeceğim.site iyice yavaşlayacak