-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
[COLOR=red]#[/COLOR]Site adresiniz: [/B]
http://www.novacep.net/[B] [COLOR=red]#[/COLOR]Site için istenilen kelime ( Minimum 10 Karakter ): teknoloji,android
[COLOR=red]#[/COLOR]Site hakkında açıklama ( Minimum 10 Kelime ): Güncel mobil teknoloji haberlerinin yer aldığı bir blog.
[COLOR=red]#[/COLOR]Siteniz için etiket: teknoloji,mobil haberler,android,cep telefonlari,tech news
[COLOR=red]#[/COLOR]Raporun gönderilmesini istediğiniz mail adresi:novacep@hotmail.com.tr
1 kişi bu mesajı beğendi.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ücretsiz böyle bir hizmet verdiğiniz için teşekkürler. Emek budur. Paylaşım, yardımlaşma budur. Bu amaçlar doğrultusunda bu forumda böylesine yer almak çok güzel. Kutlarım seni Fuuy :) İyi çalışmalar.
ata350
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben başvurdum ama 25 kişi dolmuş sanırım , başvurum geçersiz midir onu öğrenebilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
#Site adresiniz:
http://tuncaysahin.org/
#Site için istenilen kelime ( Minimum 10 Karakter ): Sosyal medya ve Sosyal ağ
#Site hakkında açıklama ( Minimum 10 Kelime ): Özgün,kişisel yazılarımın oldugu internet dünyasına dair yazılarım
#Siteniz için etiket: webmaster,makale,wordpress,oyun,deneme,web,internet,sosyal ağ,bilgisayar,facebook,twitter
#Raporun gönderilmesini istediğiniz mail adresi:
mail@tuncaysahin.orgEk Olarak: ilk 25 kişi için banada yer varmı acaba geç kaldım heralde :S
Sana göre aptalca,bana göre şaheser.