mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Wordpress panelinden araçlar menüsünden dışa aktar'ı seçin. Tüm içeriği seçip aktarım dosyasını indirin. Daha sonra com domain kurunca içe aktardan indirdiğiniz .xml dosyasını upload edin. Daha önce hiç kullanmadım fakat bildiğim kadarıyla böyle oluyor.
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
SEO Executive & SEO Analyst
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Domaini yönlendirmek'mi istiyorsunuz? köprülü url yönlendirme yapmanız gerekecektir.
Eski domaini yeni domaine taşımak'mı istiyorsunuz? 301 yapmanız gerekecektir.
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Eski domaine ait olan FTP hesabına girerek öncelikle bilgisayarınızın masaüstü'nde bir dosya açarak dosyalarınızın yedeğini alınız. Daha sonra kullanmak'da olduğunuz alan adınızın CPanel kontrol paneline erişim sağlayarak Database'yi dışarıya aktar diyerek mysql import ediniz. Yeni olacak domain FTP hesabına girerek dosyaları yükleyiniz. Tekrar kontrol paneli üzerinden yeni bir tane Database oluşturarak PhpAdmin'e baglantı kurarak dosya seç, içeriye aktar diyerek aktarımı gerçekleştiriniz.
khazadum
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hiç bir sorun ve problem teşvik etmez. Yanlız eski domaine ait olan veri/dosya'ları alarak yeni domaine taşıma işlemini sorunsuz olarak gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Daha sonra ise Google'ye ait olan {Webmaster/Tools} hesabınıza girerek 301 yönlendirme işlemini'de yaparsanız daha sağlıklı bir web sitesi olmuş olacaktır.