-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar wordpress'de belirttiğim kelimeyi değiştirip belli sayıda sayfa eklemesini istiyorum örnek vereyim öyle daha net anlaşılır
Örnek yazı 1 : bir makalemin içeriği istanbul dolap bu İstanbul dolap kelimesini izmir dolap, bursa dolap, çanakkale dolap olarak değiştirip 100 tane sayfa eklemek istiyorum tüm bu işlemleri 1 dakikada yapmak istiyorum.
Umarım anlatabilmişimdir :) nasıl anlatacağımı bilemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Skype adresimi ekleyebilirseniz ücreti ile yardımcı olabilirim.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam arkadaşların ekmeği ile oynamayayım. illaki elimin altında eklenti olsun diyorsanız o daha güzel tabi. Ancak bu konu hakkında bir şey söyleyeyim.
"istanbul dolap" olarak 100 tane yazı yazmışsınız siz zaten. wordpress dışa aktarma seçeneğini kullanarak xml dosyasını indirin. indirdiğini dosyayı notepad ile açın değiştirmek istediğiniz şeyi tek tıkla "tümünü değiştir" komutuyla değiştirirsiniz zaten. sonra kaydedin xml dosyasını wordpress e içe aktrarın. hepsi bu kadar. hatta kategori farklı olsun istiyorsanız onu da değiştirip yükleyebilirsiniz. değiştirmek istediğiniz başka bir şey varsa yine aynı şekilde değiştirebilirsiniz.
ben de teknik servis siteleri yaptım baya bi fazla. semt semt marka marka hepsiyle ayrı ayrı uğraşılmıyor. bu şekilde yaptım.
2 kişi bu mesajı beğendi.