-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Evet çok geç açılıyor gerekli düzenlemeleri önerebilirim kardeşim skype : nbrknk22
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba isimtescilde bulunan bütün sitelerim de sorun yaşadım firma çok iyi bir firma olabilir ancak gerçekten sorun çıkartıyor. farklı bir yere geçtim rahatladım. her ticket açtığımda siteniz stabil kelimesini duymaktan bıkmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Aydın bey guzel bilgiler vermiş görünîüyor.
Gtmetrix ve Pingdom adreslerinden inceleyerek kendiniz de ücret ödemeden yavaşlığın sebebini ögrenerek çözümleyebilirsiniz.
Script Gzip, Hyper Cache ve Force Gzip eklentileri ile de hizli bir erişim saģlayabilirsiniz.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle de daha 3-4 güne kadar aynı site son derece hızlı çalışıyordu. Şimdi aniden bu şekilde yavaşlaması beni çok şaşırttı açıkçası
Ek Olarak: isimtescilden gelen cevap
Merhaba,
Paylaşımlı hosting sunucuları içerisinde limitler bulunmaktadır. Bu limitler sizin projeniz için yeterli gelmemektedir. Proje yazılımınızı iyileştrimeniz gerekmektedir. Tarafımızca yazılım desteği sağlanamaması nedeni ile kiralık sunucu hizmeti kullanmanız önerilmektedir.
Ek Olarak: kiralık sunucularıda 36 aylık 256 USD
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) klasik bir isimtescil cevabı. bir makineye müşterileri dolduruyorlar sadece para amaçları.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
infarctus kardeşim; öncelikle merhaba. Sanırım sen de benim gibi Mersin'de ikamet ediyorsun ki; haber sitende genellikle Mersin ile ilgili haberler gördüm.
Nacizane, sorununla ilgili ben de bir paylaşım yapmak istiyorum;
Yukarda, arkadaşların dedikleri şeyler doğru. Wordpress kullanıyorsan wp-Super Cache eklentisini kullanmanı tavsiye ederim. Onun haricinde, sitende barındırdığın resimlerin boyutları büyük olabilir. Bir resim proglamı ile bu resimlerin boyutlarını küçült. Bunlara rağmen, siten halen yavaş açılıyorsa iki sebeptendir. Birincisi; temanda çok kod var; ikincisi host firmanın upload oranı düşük.
Yine de; diğer arkadaşların da yorumlarını dikkate almalısın..
Saygılarımla..
Pisipisi.org - Korkakların Okuyamadığı Blog