Troublet
AllahümmeSalliÂlâMuhammed
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci-Çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kusura bakmayın aradım ama doğru düzgün bir cevap bulamadım bir yerde.Sorum şu
wordpress tabanlı bir web sitemiz olsa
bu ücretsiz halde de olabilir.
host domain alınmış .com'lu bir wp tabanlı site de olabilir
sitemiz kaliteli doğru düzgün özgün bir site olsa... adsense ye kolay ve kısa sürede bağlanıp kazanç sağlanmaya başlanılabilir mi?
böyle yapan arkadaşlar varsa kısaca açıklayabilirlermi nasıl yaptınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel İletişim Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bağlamaktan kastın nedir. ben wp kurduğum siteme 12. başvurumda adsense alabildim içeriğim özgün olmasına rağmen. yaklaşık 50-60 özgün makaleyi görsellere de önem vererek yazmalısın. Ardından adsense seni onaylarsa sen de kodunu koyar yayınlarsın reklamını. Kısa sürede kazancı unut. Şöyle ayda 150-200 tl adsense biriksin diyorsan standart bir blog için 1 yıla yakın süreç geçip hitlerinin oturması lazım. blogger wp farketmez o sana kalmış ben wp kullanıyorum memnunum
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
yasinolmez adlı üyeden alıntı
bağlamaktan kastın nedir. ben wp kurduğum siteme 12. başvurumda adsense alabildim içeriğim özgün olmasına rağmen. yaklaşık 50-60 özgün makaleyi görsellere de önem vererek yazmalısın. Ardından adsense seni onaylarsa sen de kodunu koyar yayınlarsın reklamını. Kısa sürede kazancı unut. Şöyle ayda 150-200 tl adsense biriksin diyorsan standart bir blog için 1 yıla yakın süreç geçip hitlerinin oturması lazım. blogger wp farketmez o sana kalmış ben wp kullanıyorum memnunum
Arkadaşa katılıyorum, adsense üzerinden hemen gelir elde edebileceginizi sanmıyorum.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu şekilde bir ayrım söz konusu olamaz hangisi özgün bol içerikli ve bol resimli ise o adsense alır fakat kazanç yok denecek kadar az olur