-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar illaki böyle bir başlık altında yorumlarınız olmuştur. Lakin ben yine de temiz bir konu olsun istedim ve bilgi alışverişini tam sağlayalım istiyorum.
Asıl konu aslında şöyle arkadaşlar, hepimiz bir şeyler peşinde koşturuyoruz ve kazanç elde edelim geçinip gidelim kimimiz de yüksek kazanayım filan derdinde, aslında şuan tam bunlara benzer bir düşüncem var, elimde 2 domain var birisi global sayılır birisi de türkçe karakterli, global olanı gomeks.com diğeri tezalisveris.com şimdi arkadaşlar wordpress ile yapılacak bir proje ne kadar sağlıklı olur.
Wordpress E-ticaret Alt Yapısına Uygun mu?
Anlayacağımız nokta kurduğumuz wordpress ile ne kadar ileriye gideriz örnek olarak yazılımlar var gittigidiyor, hepsiburada vs vs neden wordpress değil de bu tür özel yazılımlar wordpress güvenli değil mi?
Wordpress ile E-Ticaret Yapılması Sağlıklı Olur mu?
Siteyi kurduk yavaş yavaş ilerlemeye başladık peki. Güvenlik sizce sağlana bilinir mi sağlanırsa + ve - ler neler olur özel yazılımla arasında ne gibi fark olur.
Siz kurmak isteseydiniz özel yazılım mı yoksa wordpress mi kurardınız.
Benim şuan ki hedefim aslında wordpress üzerinden yürümek sebebi ise basit eklenti bolluğu hali hazırda güzel temaları olması, ve özel yazılıma harcayacağım parayı reklam ve sunucu gibi diğer giderlerine ayırmak.
Not: Bu konuyu açmamın sebebi etrafımda el işçiliği ve doğal malzemeler yapanlar var örnek olarak: Ahşap masa,sandalye,sehpa,gemi. El işçiliği takı toka türünde ama öyle bilindik değiller.
Yukarıda okuduklarınız için güzel ve anlaşılır bilgilendirici yorumlarınızı bekliyor olacağım..
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Sürekli olarak hata alacaksınız. Wordpress Eticaret i pek desteklemiyor ve sürekli hatalar vermektedir. Dilerseniz Prestashop ile yapılırsa daha iyi verim alacaksınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağlam bir iş için olmaz.Wordpresste açıklar var.Sıkıntı olabilir.Opencart tavsiye ederim.Eğer iyi bilgin var ise Magento daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
basit eklenti bolluğu hali hazırda güzel temaları
Temaları güzel olabilir ama Woocommerce eklenti bolluğu yok malesef, daha doğrusu ücretsiz olarak yok. Opencart bu konuda sizi üzmeyecektir. İlerde lazım olacağını düşünüyorum daha önce başıma gelen bir konudan tecrübeyle örnek vermek istiyorum.
DHL Woocommerce modülü
DHL Opencart modülü
veya kargo takip modülü, olarak araştırın, opencart'ın tamamı e-ticaret üzerine geliştirildiği için, panelde müşteri memnuniyetini sağlayacak bir çok ücretsiz özellik default olarak gelmektedir, ama size az önce örneklediğim, geçtiğimiz yıl bu zamanlarda 90$ civarlarındaydı.
Başarılar dilerim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Eğer ödemelerinizi sanal post üzerinden almayacaksanız evet mümkündür tam 2 versiyon olmak üzere gelişmiş wordpress e-ticaret teması yazmıştım.
Ödemeleri banka havalesi, ptt gibi formatta yapıyorsunuz satıcıya bilgi gidiyor, siz ödemeyi kontrol ediyorsunuz ve satıcı size ürünü kargoluyor.
Müşteri tüm bu gelişmeleri panelinden görebiliyor. Bir çok özellik eklemiştim.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
opencart direkt olarak e-ticaret üzerine yazıldığı için daha avantajlı bir sistem olsa da wordpress ile ilgili daha hızlı ve kapsamlı yardım bulabilirsiniz. sanal "pos" dahil hepsini wp üzerinden yapabilirsiniz. panel olarak kullanımı da bence wp'de daha kolay.