-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hakimseniz eğer geliştirici olarak Wordpress woocommerce muazzamdır. Ürün bazında da Opencart'ı geride bırakır. Zaten fazlaca eskisi opencart
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Woocommerce derim. Seo, performans eklenti desteği kullanım kolaylığı vs. her şeyiyle opencart tan iyidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Amma meraklısı varmış Opencart yazılımını kötülemek isteyen :)
İlk olarak; Opencart bir E-ticaret yazılımıdır NOKTA
Woocommerce bir eklentidir nihayetinde.
Opencart eski demek ne demek onu da anlayamadım :) Son sürümü kullanırsınız bu kadar basit.
Güvenlik konusunda iyi olmadığını nereden biliyorsunuz da sallıyorsunuz ayrıca? Admin panel şifresini 1234 yaparsanız onu herkes halleder zaten.
Bu kadar basite indirgemeyin her şeyi. Bilmiyorsanız uzmanına sorarak bilgi edinin.
Ha bu arada, maalesef Opencart seo açısından woocommerce on basar net söylüyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Opencart cilar kusura bakmayin ama Woocommerce her halikarda onde. Sirf eklenti diye bu kadar kucuk gorulmesinide anlamis degilim. themeforestde harika tasarimlar var bu eklenti icin ve cidden profesyonel bir sistem ve goruntu sunuyor.
Yavaslama konusuda tamamen sizin yapacaklariniza bagli. wp-super cache + optimizasyonlu sunucu + cdn server isinizi gorurde artirir.
Woocommerce tasarimlarini gorunce insanin bu ise giresi geliyor, kac kere zor tutum kendimi :p
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Wordpress içinde birçok eklentiyi barındırdığı için gerekli optimizasyonları yapabilirsiniz... az ürün varsa sisteminiz gayet stabil çalışır ama hedefleriniz büyük ise OpenCart tam size göre!
WebmasterSozluk.com - Moderatör & Visual Basic Beginner Coder.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
neden az urun varsa wodpress deniyor anlamis degilim, sonucda wordpress de konu acilmayacak, e-ticaret icin gelistirilmis bir eklenti kullanilacak, bu eklenti kendi icerisinde zaten sistemi en iyi sekilde kullanacak sekilde hazirlandi. Normal wordpress mantigi oldugunu dusunmuyorum ve cache uygulamalari ile optimizasyon yapildiginda binlerce urunu kolaylikla kaldirabilir.
wordpress candir. ha illa alternatif istiyorsaniz prestashop bence opencart dan daha iyidir :)
http://demo.prestashop.com
https://sorucevap.com #sorucevap