-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Film sitemde Oyuncular kategorisine Örnek : Burcu Biricik adlı oyuncuyu ekliyorum.
Tanım,D.tarihi vs bilgilerini güncelliyorum ama ilk oyuncu ekleme sırasında Resim Ekle kısmına basıyorum,Kütaphane açılıyor,bilgisayardan,url adresinden,kütüphaneden resmi ekliyorum fakat Yazıya (Oyuncuya) Dahil et butonuna bastığım zaman öylece kalıyor.Beyaz bir ekranda kalıyor.Daha sonra eklenilen oyuncuya girdiğim zaman sağda resim ekle çıkıyor düzenle kısmında resim ekle butonuna tıklayamıyorum.Hiçbirşey açılmıyor.Lütfen konu dahilinde bilgisi olan arkadaşlar yanıtsız bırakmasınlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Chrome konsolunu açık f12 ile ve console kısmında yazan hatalara bakın. Muhtemelen bir eklenti ile çakışıyor kodlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şimdide admin paneline hiç giriş sağlayamıyorum.wp-admin olarak girince 406 Not Acceptable hatası veriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
K** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı sorun sitelerimden birinde oluştu. Eklentilerin tamamını etkisizleştirdim ama hala olmuyor. Enteresan..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba kulandıgınız tema kaynaklıdır ftpden girip hangi temaysa onu silin gecen gün bedava dagıtıldı bir film teması onu kura bilirsiniz ayrıca resmi illa sitenizden upload etmeniz gerekmezki ben hic bir resmi kendi hostumda barındırmıyorum bir eklenti var onu kurdugunuzda resimlinkini öne cıkan görsel yapıyor hemde site yorulmamış oluyor saygılarımla keyifli forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam Host firmasıyla iletişime geçtim cpanel public de error.log diye bir dosya var wp admin sayfasına erişemiyorum dedim birisi 5 den fazla admin paneline yanlış giriş denemesi yapmış modemi resetleyin dediler resetleyince sorun kendiliğinden kayboldu.Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.