-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Silah çıktı mertlik bozuldu vardırya,wordpress çıktı mertlik bozuldu net alemi içindir :)
Çünkü artık herkesin sitesi var.Site kurulum 10DK.Rekabet çok arttı
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Tek silah Güncelleme diyeceğim ama bazı veledler ondan bundan konuları alarak ( Konuyu komple değil başlıklar ve anlatılmak istenen buraya dikkat ) kendi bloglarında kendileri yazmış gibi baştan yazıyorlar. Cümlelerde sadece ''diğer anlam'' ifade eden şeyleri kullanıyorlar. Yazının sonuna geldikçe bir bakıyorsun evirmiş çevirmiş sonuç yine aynı.
Ben gidicem site kodlayacam, Makale konusu bulup makale yazıcam, tabiri caizse imanım gevreyecek konu yazmak için ve seo uyumu sağlamak için, Allahın veledi gelecek konumu çalacak evirecek çevirecek zilyon tane siteye yayınlayacak, hitimi bölecek, reklam gelirime balta vuracak, sonra ben buna gelişim diyecem ?
WP gerçekten çok kaliteli, ama ücretli olmalı. Hosting alacak parayı bulan WP ücretide bulur tema ücretide. Ben her açtığım sitenin aynı stabil görüntüsünden sıkıldım, Profosyonel tasarımlar hariç HEPSİ AYNI. İnternet sitesi demek WORDPRESS oldu resmen.
Yakında senin internet siten varmı cümlesi senin wordpress in varmı ile yer değişecek, nekadar ilköğretimlisi liselisi varsa WP açmış. Açsın bişey demiyoruz tabiki ama bide bu işi ticarete dökmüş.
Milletin sitelerinden konu çalarak blog yaparak webmaster olunmaz, bunun emeğide yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cnkymz
Araştır Dur !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Freezby: Net ve açık sözlerin için teşekkür ederim. Sonuna kadar katılıyorum...