-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
selamlar
temalara bakıyorum iyi hoş.Daha sonrasında bulup indiriyorum fakat team hiçbir zaman gözüktüğü gibi benim tarafıma yüklenmiyor ya slideri eksik ya sağında birşey eksik ya orası eksik vs vs bu sorunu nasıl ortadan kaldırıp temayı tam bir şekilde kurabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
al işte benden de o kadar ne çekmiştim bende. Önce bi anasayfa oluşturuldu. sonra sabit sayfa seçildi ve bileşenlerden eklemeler yapılmıştı sanırım. Tam olarak bende kavrayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sizle beraber inanın bende yazacak arkadaşları dört gözle beklicem:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yapay Zeka Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar , şuan tebessüm ettim ilk zamanlar bu benimde sorunumdu ama sonradan öğrendikçe değişiyor herşey :) arkadaslar temayı kurunca ilk olarak 10 15 içerik ekleyinki neyi nasıl düzenleyeceğinizi ozaman daha iyi anlarsınız ve tema ayarlarında kontrol panelinde illaki mevcut herşey :)
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bir önceki arkadaşın dediği gibi bir miktar içerik girdikten sonra tema ayarlarını dikkatle inceleyin. Ya sabit ön sayfa kullanmanız gerekecek ya da bileşenleri. Bazı temalarda ise composer kullanmak gerekmekte. Hiçbir tema demoda gördüğünüz gibi olmaz ilk etapta. Ayarlarını doğru şekilde yapmanız gerekiyor.