-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Wordpress temada yazıların yayın tarihlerinin görünmesini istemiyorum. Bunun için WP Old Post Date eklentisini kurdum ama pek beceremedim sanırsam. Aktif hale getirmeme rağmen yazılarda tarihler görünüyor. Tarihleri gizleme konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
İkinci sorunum ise, temanın Türkçeleştirilmesidir. Loco translate eklentisi kurulu, oradan çevrilmesini istediğim kelimenin Türkçe karşılığını yazıp kaydettim. Sonraki girişimde eklentide yazdığım Türkçe kelime duruyordu ancak sitedeki İngilizce kelime değişmemişti.
Bu iki konuda yardımcı olursanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1-wp date remover.
2-loco çeviriyi google çeviri gibi düşünmeyin. Kaydettiğiniz kelimeler ayrı bir dil dosyası olarak kaydedildiği için kelimelerin değişmemesi imkansız. Ancak cookies kaynaklı sorun olabilir. Tarama geçmişini silip deneyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Site dilini türkçe olarak ayarlayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok teşekkürler cevaplarınız için, tarih kaldırma wp date remover ile çözüldü. Çeviri kısmı da ayarlar-genel kısmından dediğiniz gibi site dilini Türkçe çevirince düzelmiş oldu
kaanst
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%94)
Eklenti ile temadaki tarih bölümünün kaldırılması da neymiş? Çok saçma bir şey tema dosyalarına girin tarih kısmını bulup kaldırın (tabi eğer tema şifreli değilse)