lostyazilim

Wordpress temayı nasıl şifreleyebilirim?

18 Mesajlar 1.970 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

emre7 emre7 emreguney.info Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)
Bu konuda bir çok konu açtım hatta işi bilenlere PM attım kimse bana dönmedi ve bilgi vermedi.

Konu şu;

Wordpress tema yapabiliyorum fakat nasıl şifreleyeceğim. Yani temayı satmaya kalksam nasıl şifrelerim?

Bu konuda hiç cevap alamadım. İnternet'ten de araştırdım fakat onlar fasa fiso.

Yardımcı olacak biri çıkar mı?

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
wmaraci
reklam

YazTurkiye YazTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** L**
  • Mesajlar 740
  • Beğeniler 323 / 148
  • Ticaret 8, (%100)
İnternette baktım hepsi fasa fiso diyorsunuz peki o faso fiso olanları hiç kırmayı denediniz mi ?

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

YazTurkiye adlı üyeden alıntı

İnternette baktım hepsi fasa fiso diyorsunuz peki o faso fiso olanları hiç kırmayı denediniz mi ?

Denemedim ama kodlarını inceledim. Şifrelenmiş bir temanın kodlarına bakıyorum birde İnternet'te bulduklarıma bakıyorum, internetteki çok basit duruyor.

InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)

BatuhanUyar BatuhanUyar Copyright Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 11 / 112
  • Ticaret 2, (%100)
ionclube var yada kendin bi algoritma geliştir kendin yap faso fisoları begenmiyorsan

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

BatuhanUyar adlı üyeden alıntı

ionclube var yada kendin bi algoritma geliştir kendin yap faso fisoları begenmiyorsan

Hocam bildiğiniz iyi bir yöntem varsa benim fasa fiso bildiğim, atın deneyeyim. Bana öyle geldi. Bunu kullanmaya gerek yok.

ozqur17 ozqur17 Galatasaray Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafiker & Yazar
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad Ö** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 47 / 49
  • Ticaret 5, (%100)
Bu konuda pek bilgim yok fakat şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum. İnternet'te hangi bilgiyi bulabiliyorsanız buna saygı duymanız gerekmekte. Emekler sonucu ulaşılmış bir bilgiye fasa fiso demeniz çok yanlış. Kimsenin size yardım etmemesi de söz konusu değildir. Biraz çaba ve gayret ederseniz zaten kimsenin size yardım etmesine gerek kalmayacaktır. Konu Hakkında pek bilgim yok fakat arkadaşlarında dediği gibi tüm tema satıcıları kendi algoritmasını yaptıkları içinde bu yüzden pek fazla bir şey söyleyemezler.

Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com

mvk mvk www.mistik.org Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım&Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 587
  • Beğeniler 15 / 101
  • Ticaret 43, (%100)
Ioncube ile yapabilirsin.

Bkz; https://www.google.com.tr/search?q=ioncube+%C5%9Fifreleme

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

ozqur17 adlı üyeden alıntı

Bu konuda pek bilgim yok fakat şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum. İnternet'te hangi bilgiyi bulabiliyorsanız buna saygı duymanız gerekmekte. Emekler sonucu ulaşılmış bir bilgiye fasa fiso demeniz çok yanlış. Kimsenin size yardım etmemesi de söz konusu değildir. Biraz çaba ve gayret ederseniz zaten kimsenin size yardım etmesine gerek kalmayacaktır. Konu Hakkında pek bilgim yok fakat arkadaşlarında dediği gibi tüm tema satıcıları kendi algoritmasını yaptıkları içinde bu yüzden pek fazla bir şey söyleyemezler.

Anladım bu konuda iyi bir yardım alamayacağım galiba.

Ek Olarak:

Hocam bu şifreleme ile lisans yapılabiliyor mu ? Yani sadece lisansladığım kişiler kullanabilecek.

chaosen chaosen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** D**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Sadece Wordpress tema değil, hiçbir website kodlarınızı tam olarak koruyamazsınız. Ioncube ile şifreleseniz bile kırıyorlar. İnternette nulled diye yayınlanan temalar bunlardır.

Tema işinde eğer themeforest'a tasarımızı kabul ettirebilirseniz, kodlarınızı lisanslamaya gerek kalmaz. Çünkü zaten sizin sürekli geliştirdiğiniz bir ürün ise insanlar son güncellenmiş versiyonu isteyecektir. Güncellenmiş versiyonun nulled olmasını beklemek yerine de temanızı satın alacaktır. Themeforest ile 7/24 o temaya destek verebileceksen (ingilizce), ayda en az 1 güncelleme yapabileceksen, herkes ücretli olarak kullanacaktır. Buna örnek teşkil edecek 3 milyon dolardan fazla satış yapmış (internette nulled versiyonları olmasına rağmen) temalar var.

• Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1066
  • Beğeniler 192 / 189
  • Ticaret 26, (%100)

chaosen adlı üyeden alıntı

Sadece Wordpress tema değil, hiçbir website kodlarınızı tam olarak koruyamazsınız. Ioncube ile şifreleseniz bile kırıyorlar. İnternette nulled diye yayınlanan temalar bunlardır.

Tema işinde eğer themeforest'a tasarımızı kabul ettirebilirseniz, kodlarınızı lisanslamaya gerek kalmaz. Çünkü zaten sizin sürekli geliştirdiğiniz bir ürün ise insanlar son güncellenmiş versiyonu isteyecektir. Güncellenmiş versiyonun nulled olmasını beklemek yerine de temanızı satın alacaktır. Themeforest ile 7/24 o temaya destek verebileceksen (ingilizce), ayda en az 1 güncelleme yapabileceksen, herkes ücretli olarak kullanacaktır. Buna örnek teşkil edecek 3 milyon dolardan fazla satış yapmış (internette nulled versiyonları olmasına rağmen) temalar var.

Hocam themeforestte tema sokmak çok zor.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al