Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Beyler benim bir sorum olacak,wordpress kullanan kişiler cevaplasın lütfen..Adsense başvurunuzun onaylandığı wordpress siteniz hangi tema ' yı kullanıyordu ve nekadar özgündünüz ? Arkadaşlar benim için çok önemli lütfen cevaplarsanız sevinirim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
ben sırf bot ile içerik çektiğim sitemi onaylattım. ardından youtube kanallarımı bağladım youtube ile kazanıyordum ( 1-2 ay önce telifden kanalların parası durdurulana kadar). Sırf youtube ile kullanabilmek için full bot ile çekilmiş içerikle onaylattım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben html tema ile onaylatmıştım bundan 3 yıl önce felan çok çok basit bir html tema içinde yaklaşık 10-15 arası c/p ve özgün konu vardı ne kadar özgün anımsayamıyorum ama o zamanlar web tasarıma merak sardıgım sıralar yani bir sürü gif yapmışım flashla süsler yapmışım 1 başvurum kabul edilmedi 2 başvurum kabul edildi 2 başvuruyu hemen red edilmemin 1 gün ardından yapmıştım
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ne şanslılar var arkadaşım aramızda !
Ben özel script kullanarak botlu video sistemim vardı ve google pandaya yakalandı ve filitrelendi. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress tema satan firmalar var bunu çok kişi aldığı içinmidir bilmiyorum ama özgün içeriğim olmasına vede trafik bakımındanda iyi olduğum halde kabul edilmemişti..özel tema yaptırırsan bir adım önde olabilirsin..ve en önemlisi özgün içerik,işini şansa bırakma bence..
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
30'a yakın özgün yazı ile onaylatmışım. Themeforest'tan bir tema kullanıyordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mesela adsenseye uygun bir tema vardı ama müzik teması sen ne konudasın bılmıyorum ama o fırmanın adsenseye uygun temaları var.fiyatlarıda uygun dene derim
www.unutulmazezgiler.info