Öncelikle Merhaba,

Hemen konuya giriyorum.


  • İnstagram'da Programsız ve Diğer Kaynakları Kullanmadan Fotoğraf Paylaşma



İnstagram'a giriş yaptıktan sonra sağ tıklayıp, İncele diyoruz. Responsive mobil versiyonunu görüyor olacaksınız ama unutmayın incele de iken sayfayı yenileyin, orjinal mobil görünümüne geçecektir. Ardından istediğiniz fotoğrafı paylaşabilirsiniz.


  • Wordpress Admin ve Üye Girişlerini Kapatıp Tek Girişli ''/belirle.php'' Yapmak



Ana dizinden ''wp-login.php'' ismini ''belirle.php'' değiştiriyoruz. ''belirledigin.php'' içine girip ''wp-login.php'' yazan yerleri ''belirledigin.php'' ile değiştiriyoruz. Daha sonrasında da ana dizinde bulunan “wp-includes” dosyasına girip ''general-template.php'' bulup, içine giriyoruz ve ''wp-login.php'' yazan yerleri bulup ''belirledigin.php'' ile değiştiriyoruz.

NOT: Bu işlemler için NotePad++ kullanabilirsiniz veya cpanel'den direk açabilirsiniz.

Yukarıda işlemler sonunda tek kalan ''wp-admin'' girişi. Bunun içinde ''Lockdown WP Admin'' eklentisini kullanarak ''wp-admin'' girişini farklı ''/belirledigin'' ile giriş yapabilir veya ''/sdasdasdasdasqwe2121312312c5+569asd'' yaparak admin girişlerini de ''/belirledigin.php'' ile girebilirsiniz.

Ek olarak: Yazım ve anlatımım kötü olmuş olabilir ama direk yazmak istedim. Biraz özensiz konu olmuş olabilir ama inş işinize yarar. Aklınıza takılan bir şey olursa bu konu altında yazmanız yeterlidir, yardımcı olurum!

Ek2: Wordpress ile ilgili farklı ve daha iyi yöntemlerde mevcut ama diğer yöntemleri de zamanım oldukta sizlere aktarırım.