-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
www.sechaber.com haber sitemiz var. Günlük ortalama 20 ÖZEL HABER(tamamen özgün) olmak üzere toplam günde 70-80 haber giriliyor.
Haber girme işlemi sabah 7'de başlıyor ve akşam 23'te bitiyor. Sitenin Günlük hiti 8-10k arası.
Site alt yapısı wordpress. Wordpress değil de 'özgün bir site tasarımı' yaptırsak bir fark olur mu?
Bu konuyu birkaç kişiyle konuştum ama net cevap alamadım. Kimisi ikisinin arasında fark olmaz diyor, kimisi çok fark olur diyor. Özgün tasarımı google daha çok sever, daha hızlı index alırsın diyor. Ve google'dan sitene daha çok ziyaretçi gelir diyor. Kimisi ise bir fark olmaz diyor.
Bu konuda net bir bilgi verebilecek olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
www.chpgundemi.com'un Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yorumunuz için teşekkür ederim. Konuyla ilgili fikrini söylemek isteyen başka kimse yok mu arkadaşlar?
www.chpgundemi.com'un Genel Yayın Yönetmeni
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Benim anlamak istemediğim nokta google her sistem için websitelerine farklı değer mi veriyor ? Ben bugüne kadar böyle bir cümle kuran seo uzmanı görmedim yada lafta uzmandır kurduysada.
Eğer iyi bir yere gelmek ve ziyaretçilerinizi sitenizde daha uzun süre tutmak istiyorsanız özgün bir sistemden ziyade, wordpress siteniz için optimizasyon çalışması ve özgün bir tema yaptırmanız bir adım ileri gitmeniz için çok daha yararlı olacaktır.