Merhaba arkadaşlar. Sorumdan önce kısaca bilgilendirme yapayım. Woocommerce kullanan bir tema üzerinde çalışıyorum sistemde bildiğim kadarıyla ürünü alırken checkout sayfasında bilgiler girilip işlem tamamlandığında bir e mail karşıya bir e mail bize geliyor. Ancak ben her hangi bir ödeme olmasını istemiyorum sorum şu
1. Woocommerce üzerinde yalnızca bilgilerin girildiği bir sistem herhangi bir ödeme seçeneği olsun istemiyorum kişi butona basıp bilgilerini girip tamam dediğinde işlem tamamlanmış olsun. bunu basit formlarla da yapabiliyoruz biliyorum ama eklenti değiştirmek istemiyorum.
2.Ben buraya bir çok kurum ekliyorum ve işlem tamamlandığında sadece bana değil o kuruma da mail gitmesini Bu eklenti ile yapabiliyor muyuz? (Hepsiburada ya da yemeksepeti gibi yani ama kurumlar herhangi bir veri girmeyecek menü vs)
3. Eğer 2 mümkün ise bunu daha etkin yapmanın yolu var mı mesela bir market ile işlem yapıldı (proje marketle ilgili değil) o an da mail gidecek ona tamam. Ancak görememe riskine karşın Bunu mail dışı bir sistemle yapabiliyor muyuz. SMS ile bilgilendirme varmış ancak yurtdışı lokasyonlu bir çoğuçoğu ve SMS paketine ödeme yapmak istemiyoruz başlangıç için. Mesela WhatsApp api var mı WhatsAppla bilgilendirme veya mail yerine Skype mesajı gibi (anlık sesli uyarı olduğu için) vs
Yardımcı olursanız çok sevinirim