lostyazilim
tr.link

Wp den anlayanlar Yardımcı olurmusunuz ?

12 Mesajlar 1.363 Okunma
lstbozum
tr.link

ofofof ofofof Seninleyiz Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ön Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 132 / 91
  • Ticaret 5, (%100)
başka birproblem var çözemedim sizin dediğinize de katılıyorum ama siteye sürekli giren biri ancak demek istediğimi anlar bazen çok hızlı bazen aynı sayfa bile çok geç açılabiliyor buda beni sinir etti acaba hosttan mı diye düşünmüyor değilim

Ek Olarak:

Ecancan adlı üyeden alıntı

cache kullanıyormusun ??

Ecancan adlı üyeden alıntı

cacheden kaynaklı bir durum sebebi ise şudur siz giridğiniz sayfa önce cache belle alınır ve o sayfaya daha önce bir kişi girmediyse o sayfa cache belleğinde olmadığından dolayı yavaş yüklenir yani. Ancak siz veya başka biri ilk girişi yaptıktna sonra cache belleğine alır ve bellekteki hazır dosayları görüntüler. İlk girişi yapan sayfayı yenileidğinde saniyeler içerisinde açılır veya arakdan gelen ziyaretçi ilk girişi yapan kadar beklemez sizin durumunuzda budur. işin özetiyle :) cacheyi kaldırın ve önbelleğini temizleyin demek istediğimi anlarsınız :)

başka birproblem var çözemedim sizin dediğinize de katılıyorum ama siteye sürekli giren biri ancak demek istediğimi anlar bazen çok hızlı bazen aynı sayfa bile çok geç açılabiliyor buda beni sinir etti acaba hosttan mı diye düşünmüyor değilim

offfoffff
wmaraci
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
evet bende farkettim şimdi, galerili olan konuların geç açılıyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al