-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yakında dizihell adında bir yabancı dizi sitesi açacağız, dizimag'in çevirmeniyle ortak bir projemiz olacak bu yüzden biraz fazla ziyaretçimiz olacağından eminiz. Siteden para kazanmak için en iyi ve ücretlendirmesi yağ ve bal gibi olan reklam platformlarına bakınıyoruz. Bize yardımcı olup, ne kadar ziyaret / tıklanmaya ne kadar ücretlendirme yaptığını ve reklam platformu olarak bir şeyler önerebilir misiniz? wmaracı reklamlarında adphorus adında bir platform gördük, nasıldır, kalitesi ne düzeyde, ödemeler nasıl oluyor, ne derece bir platform? google adsense, bizi ne kadar sürede onaylar başvurudan sonra tahminen? Tüm cevaplar için teşekkür ederim şimdiden :) Herkese iyi günler.
"Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir."
Che Guevara
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Açıkçası Adsense'ye alternatif reklam kanallarının hiçbirini bugüne kadar kullanmadım. 6 senedir Adsense onayı ile ilgili de çok şükür herhangi bir sıkıntıya rastlamadım. Reklam yerleşimlerini ve site içi gerekli ayarlamaları düzgün yaptığınız sürece onay süresi oldukça kısalacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Mukim adlı üyeden alıntı
Açıkçası Adsense'ye alternatif reklam kanallarının hiçbirini bugüne kadar kullanmadım. 6 senedir Adsense onayı ile ilgili de çok şükür herhangi bir sıkıntıya rastlamadım. Reklam yerleşimlerini ve site içi gerekli ayarlamaları düzgün yaptığınız sürece onay süresi oldukça kısalacaktır.
Site içi gerekli ayarlamalar nedir? Ne tür ayarlar gerekiyor? Scriptimiz premium lisanslı, içinde reklam kodu yerleştirme menüsü vb. de var, bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Sizin siteniz ne kadar sürede onaylandı? En büyük etkenler nelerdi?
"Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir."
Che Guevara