ÇağatayGüney adlı üyeden alıntı
Ofiste mi çalışacaksın, evde mi ? Teklif gelen yer ne kadar büyük ? Patron şirketi mi, kurumsal mı ? Haftada kaç gün çalışacaksın :))
Eğer küçük bir yerse ve deneyim kazanayım diyorsan; Gözün çok yüksekte olmasın. Piyasa malum.
Orta-Büyük bir yerse; Piyasa ücreti bellidir. 1800-1900'den başlar, artar.
Birde yapacağın montaj seviyesi önemli diye düşünüyorum. "Seviye" pek doğru bir kelime olmayabilir :) Ancak ne demek istediğimi anlamışsındır :)
Disco adlı üyeden alıntı
Render derken nasıl bir render? Ağır proje ağırlıklı render mi? Yoksa küçük kırpmavari şeyler mi? İş var fakat detaylı değil detaylıca öğrendikten sonra yardımcı olalım.
Şimdi ofislerine gittim konuştum. Daha önce çalışanlar 8 saat günde 750 tl veriyolarmış.
-İş şöyle ajans'dan haberler gelecek gelen haberin görselini mesela ilginç başlıkla manşet tasarımı yapacağım.
-Sonra ajanlardan gelen 1 dakikalık videoların altına özet geçer ya kayan yazı haber sitesinin logosu vs.
-Resimde olduğu gibi bunu yapmam gerekiyor. Sosyal medya'da paylaşma olayı var.
-Hazır psd de şehrin nöbetçi eczane ve kur piyasasının paylaşımını yapacağım.
- Mesela şehir'de bir etkinlik var tripod sarsıntı öneliyi aparatlar ile facebook' daki 98 binlik sayfalarından canlı yayın açacağım nadiren oluyormuş bu.
Günde 6-8 saat gibi bir süre oluyor sanırım yanlış anlamadıysam bunu tekrar soracağım. Okulum sonrasında evimde bu işi yapma fırsatım var.
Vereceği ücret 750TL ne düşünüyorsunuz. Biraz karamsar kaldım
ÇağatayGüney Disco