-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi neden olmasın. Pm atın konuşalım :) ..
Bana göre hayat ölüme hazır olmaktan ibaret.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
***'da satmanıza yardımcı olabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sadece *** değil buradan da satış yapabilirsiniz. ama themforeste satış yapmak en iyisi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim şuan üzerine çalıştığım 2 proje var yeni tasarımları üretmeye başladığımda size ulaşacağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki geçimimi sağlayacak kadar kazanabilir miyim? ayda ortalama 1.000 - 1.500 lira için ne kadar tasarım gerekir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Yaptığınız tasarımlardan bir kaç örnek görüntüyü pm atabilir misiniz ? Tasarımlarınız ne üzerine ? Nasıl kodlama yapıyorsunuz ? Bunları öğrenebilir miyim ?
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam tasarım Çoğunluğu değil kulanılışlığı önemlidir. Örneğin TagDiv diye bir kullanıcı var themeforestte toplam 2 teması var ve sadece bu iki tema toplam 48,804 satış yapmış birde başka kllanıcılar var toplam 30-40 teması felan var ama 10,000 satış yapamamış bence çok tema yapacağınıza birtane yapın iyi yapın temanız efsane olsun. ve eğer çok iyi bir tasarım yaparsanız ayda 1000$ da kazanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Programming
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Envato markete bir bak kardeş
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FerdiŞahin adlı üyeden alıntı
Yaptığınız tasarımlardan bir kaç örnek görüntüyü pm atabilir misiniz ? Tasarımlarınız ne üzerine ? Nasıl kodlama yapıyorsunuz ? Bunları öğrenebilir miyim ?
Buradan bilgi vereyim. Şuan için çok başarılı bir paket programı kullanıyorum, responsive tasarımlar yapılabildiği gibi bi çok php tabanlı hazır kodları da barındırıyor. Ama program genel anlamda html5, css, jquerry, cms(eskide olsa), flash gibi temel öğeleri barındırıyor. Bu programı yıllardır kullanıyorum. Kurumsal siteler yapmak için fazlasıyla yeterli oluyor. Tasarımlara yeni başladım. Yaptıkça ekran görüntülerini size atarım. Şuan hala yapım aşamasında olan bi siteye evrenselplatform.com adresinden ulaşabilirsiniz. Şirketin sahibine fikir versin diye koymuştum.
Ek olarak kodlama yapmıyorum program sayesinde, ancak kod hatası olduğunda düzeltecek kadar biliyorum. 4 ay kursuna gitmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mahsum adlı üyeden alıntı
Hocam tasarım Çoğunluğu değil kulanılışlığı önemlidir. Örneğin TagDiv diye bir kullanıcı var themeforestte toplam 2 teması var ve sadece bu iki tema toplam 48,804 satış yapmış birde başka kllanıcılar var toplam 30-40 teması felan var ama 10,000 satış yapamamış bence çok tema yapacağınıza birtane yapın iyi yapın temanız efsane olsun. ve eğer çok iyi bir tasarım yaparsanız ayda 1000$ da kazanabilirsiniz.
Tasarımda kullanışlılık ve estetikliğin bir arada olması için elimden geleni yaparım. Ancak php bilmiyorum mesela daha çok kurumsal siteler yapabileceğim için sanıyorum o kullanıcı kadar satış yapamayacağım .. En basitinden bi wordpress için bile buradan desteğe çok kez ihtiyaç duymuştum.