-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ERP yazılım,Web tasarım
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wp admine giremiyorum.
Şu hata çıkıyordu.
Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 8376 bytes) in /home/bqhkalor/public_html/wp-includes/functions.php on line 435
Memory limit arttırdım, eklentilerin çoğunu ftp den etkisizleştirdim ama çözüm olmadı.
[B]Bu Hata da mobil de en üstte görünüyor. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir misiniz ?[/B]
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 2 to be string, array given in /home/bqhkalor/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1171
Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 2 to be string, array given in /home/bqhkalor/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1171
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Son güncellemeyi ne zaman yaptınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ERP yazılım,Web tasarım
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Az önce ama dün al in one etkisizlestirp yoast ı etkinleştirdim site haritası ile ilgili bir uyarı vermişti hatcess dosyasını gösteriyordu. Onayladım bundan olabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güncelleme kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum hocam. Wordpress'ten son güncellemeden bir önce ki güncellemeyi download edin. Arşiv dosyasından çıkartın. Wordpress klasörüyle karşılaşacaksınız bu klasörde ki dosyaları public_html dosyanızın içine tekrar bırakın ve eski sürüm tekrar yüklensin bir de öyle deneyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-