Unyesil
Ordum.net'te Yayıncı :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar,
Elimde bulunan bazı sayfaları internet siteme yerleştireceğim bir kod ile e-book halinde sunmak istiyorum.
Konuyla ilgili bazı internet siteleri bu hizmeti ücretsiz sunuyor sanırsam. Bilen ve ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Yüksek Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizin yapmak istediğiniz sitenize pdf benzeri e-book eklemek mi? Cevabınız evet ise; klasik ve her zaman işe yarar yöntemi kullanmanızı tavsiye ederim. Çok fazla uğraşmaya gerek yok.
Çoğunluk Google Chrome kullanıyor. Google Chrome'nin PDF okuyucusu var. Hostunuza pdf ekleyip, link verdiğinizde; linke tıkladıkları an pdf açılacaktır. İndirmek isteyenler ise CTRL + S kombinasyonunu uygulamasını söyleyebilirsin.
Eğer amacın bu değilse biraz konuyu açarsan yardımcı olurum.
Unyesil
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
KoteElektronik adlı üyeden alıntı
Sizin yapmak istediğiniz sitenize pdf benzeri e-book eklemek mi? Cevabınız evet ise; klasik ve her zaman işe yarar yöntemi kullanmanızı tavsiye ederim. Çok fazla uğraşmaya gerek yok.
Çoğunluk Google Chrome kullanıyor. Google Chrome'nin PDF okuyucusu var. Hostunuza pdf ekleyip, link verdiğinizde; linke tıkladıkları an pdf açılacaktır. İndirmek isteyenler ise CTRL + S kombinasyonunu uygulamasını söyleyebilirsin.
Eğer amacın bu değilse biraz konuyu açarsan yardımcı olurum.
Hayır, PDF şekilinde değil. Bazı sitelerde görüyorum. Dergi gibi sayfa çevirerek okuyabiliyorsunuz. Bu şekilde birşey. Görsel bulunca gönderirim...
Bildirim ve AdMob özellikli Android uygulama sadece 50 TL! - Örnek Uygulama: "Ordum Mobil"
Unyesil
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen :) Bu tarz bir dergi nasıl oluşturabilim. Yani içeriğini değil, kodlama yada yazılımını nerede bulabilirim...
Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam flash programıyla yapıyorlar diye biliyorum bunu ama...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hayır ya içeriği kaliteyi bir ürün ise içerik InDesign ile hazırlanıp hazır resim dosyaları halinde konuluyor, xml ile de içerik yönlendiriliyor. FlipBook tarzı arama yaptığınızda ücretli/ücretsiz ürünlere denk gelebilirsiniz, zamanında bende niyetlenmiştim; maddi felsefe ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Unyesil
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Yayıncılığı
-
-
Ad Soyad
O** F**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Genelde flash tabanlı oluyor. Fakat bunu bilmeyenlerin oluşturabileceği ücretsiz yada ücretli bir program, online uygulma sunan bir site var mıdır?
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Hayır ya içeriği kaliteyi bir ürün ise içerik InDesign ile hazırlanıp hazır resim dosyaları halinde konuluyor, xml ile de içerik yönlendiriliyor. FlipBook tarzı arama yaptığınızda ücretli/ücretsiz ürünlere denk gelebilirsiniz, zamanında bende niyetlenmiştim; maddi felsefe ;)
Tamamdır hocam. Hemen bir bakayım...
Ek Olarak:
Paradoks adlı üyeden alıntı
Eğer PDF yapmayı biliyorsanız, pdf dosyalarınızı online olarak yükleyip, dediğiniz gibi çevrilen sayfalı e-kitaplar yapabilirsiniz. Ücretsizdir.
Bu siteyi kullanarak,
bunun gibi E-Kitaplar elde edebilirsiniz.
Umarım işinizi görecektir.
.
Aynen... Tamamdır. Bununla bir ilgileneyim.