Merhaba arkadaşlar,

Kısa süre evvel forumda satışa sunulan bir sistemi satın aldım.
Son 15 günde, bazı çabalarımla reklamını yaparak , belirli bir miktar kazanç elde etmeyi başardım. Önümüzdeki ayın 10'una kadar ( 10.06.2016 ) hesap kesimi olacak. Az bir bakiye kaldı sınırı geçmeme.

Sizlerden ricam, aşağıdaki siteyi ziyaret ettikten sonra, tıpkı rezervasyon yapacak gibi aramalar ( otel aramaları ) yapıp, karşılaştırmalı fiyatlara ulaştıktan sonra, herhangi bir otelin rezervasyon sayfasına yönlendirme bitene kadar sitede kalabilir misiniz ?

Site : TIKLAYIN

Amaç şu ;

Siteyi ziyaret ettikten sonra, arama bölümünden kendinize uygun şartlarda bir arama yaptırıp, rezervasyon sitelerinden karşınıza gelen otel fiyatlarından birine tıklayarak, o sayfaya yönlenmesini beklemeniz.

Maksimum 10-15 sn'nizi alabilecek bir iş. İlk defa böyle bir isteğim oldu, şimdiden zaman ayırıp ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim :)

Not : Normalde , Google Adwords ve Sosyal medya ile bu sistem kazanç sağlıyor ama, şuanlık bir bütçem olmadığından bu şekilde yardım almak istedim. Sonrasında, belirli bir bütçeyi ayırıp siteyi rayına oturtmayı düşünüyorum. :o