-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hüriyet'in bumerang ağına üye oldum. altın üyelik verdiler. yani yazar kafe denen sayfada yazılarım paylaşılamıyor. böyle olunca ben de siteye yük getirmesin, gereksiz yere hürriyet'in linki olmasın diye yazar kafe kodunu siteye eklemedim.
eğer yazar kafe üyeliği siteye hatırı sayılır ziyaretçi çekiyorsa yazar kafe linkini siteye ekleyeyim kısa dönemde platin üyeliğe geçmeyi başarırım diye düşünüyorum. sizlerin tavsiyelerine göre uygulayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben bayadır koydum bronz üyeyim pek bir faydasını görmedim. Belki platin veya gold üyelere faydası vardır.
Forum Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
M.D.
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok büyük faydası yok. Ben platin üyeyim. Bana ahım şahım bir değer katmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
modası geçti eskiden daha aktifti
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Platin üyeyim günlük 1 makale yayınlayabiliyorsun ama geldiği hit 30-40 arası. Artık çok kullanılmıyor bundle üzerinden iyi hit alıyorum ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Açıkcası platin üyelik dışında kalan üyeliklerle bir şey elde edemiyorsunuz, herhangi bir katkısı bulunmuyor size. Platin üye olunca da öyle ahım şahım bir etki göremiyorsunuz, etki görmek istiyorsanız "yalan başlık" atacaksınız, aksi takdirde bi' getirisi yok. Önceden getirisi vardı, hit vb bazında ancak şuan için önemi kalmadı ve kendileri dahi bu projeyle ilgilenmiyor gibiler.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yorumları okuduktan sonra kaldırdım sitemden :D
Forum Sitesi
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Direk platin üyelik aldım. Bir çok yazı paylaştım. Ama hiç teklif gelmedi. Gerçekten ölü bir sistem. Çoğu kez içerik bile ekleyemiyorsunuz hatalar veriyor. Artık ilgilenen kimsede yok. Çünkü yıllardır yeni bir özellik vb. eklenmedi. Kimsede kullanmıyor zaten. Çünkü adam onlara milyarlar vereceğine direk 4-5 sosyal medya fenomenine ürününü tanıttırıyor daha çok fayda görüyor. O yüzden teklif gelmesi bırak ayları yılı bile bulabilir. Kullanmayın kullandırtmayın derim. Boşuna link çıkışı olmasın.