-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba forumdaşlar. Benim bilgi almak istediğim bir konu var. Tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
Biliyorsunuz artık siteler %70-%80 oranında mobilden trafik alıyor. Bununla beraber eski, mobil uyumlu tema kullanmayan siteler artık bitti gibi bir şey. Takip ettiğim 3-5 mobil uyumlu tema kullanmayan alexa da 42 milyon gibi sıralamalara sahip olan ama içerisinde binlerce yazı barındıran siteler var. Bu sitelerdeki yazıları kopyalayıp, kendi sitemde paylaşırsam benim için bi zararı olur mu?
Not: Sitem yeni kurulmuş bir site değil. Günlük 25-30k arası tekil hit alan, eğitim alanında otoriter bir sitedir.
Sonunda Ölüm Olan Bir Yolda Gidiyoruz Gün Gece
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google sitenizi spam olarak algılayabilir.
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Günluk o kadar hit varsa ihi para geliyordur. O siteperdeki makaleleri rewrite yaptirabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AhmetGüler senin kimin aracılığı ile bunları yazdığı biliyorum. Seni yönlendiren şahıs gelip sitemizden yazı kopyalıyor. Bu kadar ucuz insan olmaz zorunda mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Nasıl yazdıklarımın üstünde bir üst akıl olduğunu tahmin edersin artık bunu bildiğine göre insanlarda bilsin dıjjj güçler evet... Olamaz kirli oyun ortaya çıktı :laugh:
Şaka bir yana şu açtığın konudan bile insanlar nasıl biri olduğunu rahatlıkla görebilir. Haklı yanının olmadığına biat edince, böyle şöyle diye ağlama daha da küçük düşüyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım çekememezligi bırakıp işine bakar mısın? Cidden sabrım taşmak üzere. Adam gibi skpe gel diyorum, kaçıyorsun. Bu son mesajımdır. Aksi halde şikayet konusu açacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Benim insanlardan saklayacağım, bu konu hakkında bir şey yok. Şikayet konusu açmak elbet hakkın, şikayet edilesi bir durum içerisindeysem buyur.
Ha skype, ha wmaracı özel mesajlar; wmaracı'nın sunmuş olduğu böyle bir hizmet varken skype diye ağlamanız yersiz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İyi hit alan site neden başka sitelerden kopyalıyor anlamadım . Yani esinlenerek yazabilirsiniz ama zaten köklü bir site iseniz ne gerek var bunlara
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Designer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eski olsun, yeni olsun herhangi bir siteden kopya içerik (ç)alman Google tarafından spam yemene sebep olacaktır illaki. Varolan sıralamalarını kaybedebilir ya da hiç yükselmeyebilirsin. Şunu iyi belleyerek hareket edin ki siteniz yükselsin. "Ne kadar özgün içerik o kadar köfte :)" Özgün içerik sadece yazıyla da olmaz. Görseller ve diğer ögeler de önemlidir. Görselleri de kendiniz hazırlarsanız müthiş özgün yazılar ortaya çıkarırsınız ve Google sizi farkedecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.durakbilisim.com
www.indirgo.club