lostyazilim
tr.link

Yazılarımın değerini aldığını düşünmüyorum

13 Mesajlar 1.724 Okunma
lstbozum
tr.link

gunlukekonomi gunlukekonomi www.gunlukekonomi.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 8, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Bendede normal konular normal etiketler cartlar curtlar lakin konu yazı okumaya gelince bizim milletimiz oradan kaçıyor ne okuyacam lan diyip çıkıyor yandex webvisor bakınca anlaşılıyor zaten yaptıkları insanların

iyi analiz etmek lazım kısa ve öz yazacan bide bol resim ve video ekleyeceksin belki okuyan yada izleyen çıkar diye ümit edeceksin

misal ben bu içerikleri ingilizce yazsaydım ve yayınlasaydım şuanda altımda araba vardı durum aslında bu okumuyor milletimiz okumakta istemiyor...

Ingilizce içerik de artık eskisi gibi değil sanırım. Turizm blogumuza yazı ekliyoruz özgün. Arama motorundan tek ziyaret gelmedi daha. Gerçi toplam on yazı ve açali bir ay oldu. Israrla devam etmek mi lazım bilmiyorum

wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

gunluk ekonomi adlı üyeden alıntı

Ingilizce içerik de artık eskisi gibi değil sanırım. Turizm blogumuza yazı ekliyoruz özgün. Arama motorundan tek ziyaret gelmedi daha. Gerçi toplam on yazı ve açali bir ay oldu. Israrla devam etmek mi lazım bilmiyorum

cevabını kendin verdin hocam 10 yazı ile daha kimse gelmez 100 vs olsun birazda zaman geçsin gör o zaman patlamayı

YKaraaslan YKaraaslan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 15 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam yerinizde olsam bu bloga daha fazla yazı yazmazdım.Belli bir yaşı geçmiş zaten bundan sonra bişey beklemek doğru olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca SEO Uyumlu Makale olayında Başlık , İçerik ve Etiketin uyumlu olması amaçlanıyor.Yani sadece etiketi eklemekle doğru sonuçlar bulmanız mümkün değil.Sizin yazılarınız çok özür dileyerek söylüyorum çok amaçsız ve bir o kadarda saçma.Belli bir sektöre yönelseniz sizin açınızdan daha faydalı olur diye düşünüyorum.
gokenim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al