lostyazilim

Yedekten geri yükleme

6 Mesajlar 670 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

jooule jooule WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Emekli model
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 9 / 5
  • Ticaret 2, (%100)
Simdi söyle bir durum var benim üc yil önce wordpress üzerinden acmis oldugum bir site vardi kapandi gitti tabi. Hosting firmasinda yedegi mevcutmus.

Bu yedegi geri yükledigim taktirde icerikler, yazdiklarim vs hepsi geri gelecek midir? ve ben bu wordpress temali yedegi PHP scriptine yükleybilir miyim? veya tekrardan yine bir Wordpress temasina mi yüklemeliyim?

hostingde ki calisanlara sordum fakat bilgileri yokmus.

wmaraci
reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
wordpress olarak yuklersenız en son hangı yedek varsa aynen olur sıte. php scripte uyarlayabılmek ıcın duzenlemeler yaptırmanız gerek

• Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Emekli model
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 9 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

KralFx adlı üyeden alıntı

wordpress olarak yuklersenız en son hangı yedek varsa aynen olur sıte. php scripte uyarlayabılmek ıcın duzenlemeler yaptırmanız gerek

Wordpress olarak farkli tema kullansam bile icerikler oldugu gibi gelir mi? PHP yaparsamda PHP yazilimini bilen birisine kurdurtacagim zaten eger olabilitesi varsa.

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
jooule evet hocam tema farketmez içerikler aynı şekilde yeni temanıza kurulur onda sıkıntı olmaz ama zaten yedeği kurduğunuzda eski tema ile birlikte kurulur sonrasında yenı temanızı yukleyerek gecıs yapabılırsınız ıcerıklerınız bundan etkılenmez. Php scripte uyarlama konusunda pek bir bilgim yok
jooule

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Emekli model
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 9 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

KralFx adlı üyeden alıntı

jooule evet hocam tema farketmez içerikler aynı şekilde yeni temanıza kurulur onda sıkıntı olmaz ama zaten yedeği kurduğunuzda eski tema ile birlikte kurulur sonrasında yenı temanızı yukleyerek gecıs yapabılırsınız ıcerıklerınız bundan etkılenmez. Php scripte uyarlama konusunda pek bir bilgim yok

Peki bir diger konuda fikrini alayim. Ben seyehat ettigim yerleri anlattigim bir blog yapiyorum sence wordpress yeterli olur mu yoksa php temalar mi bakayim?

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
jooule wordpress kesinlikle yeterlidir hocam. Zaten genellikle gezi siteleri vs de wordpress kullanıyor. Güzel bir tema ile güzel sonuçlar çıkarılabilir ayrı bir scripte gerek yok bence bu tarz bir site için

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al