lostyazilim
tr.link

yemek tarifleri ile ilgili site açmak

13 Mesajlar 1.862 Okunma
lstbozum
tr.link

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Denersiniz baktınız oldu. Toplam aylık aranma hacmi mesela 100 kişi diyelim ve siz bu 100 kişinin 70 ine hizmet veriyorsunuz ilk sıralara oturdunuz. Sonrasında ise bu sefer başka bir kelimede devam edersiniz farklı bir site ile. Aslında dediğim olay niche türüne giriyor. Şu zamanlarda genel site açarak bir şeyler başarmak gerçekten güç. Eğer tek başımayım ve bütçem az diyorsanız niche site olayını arıştırın derim.

wmaraci
reklam

gakgos gakgos Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 6 / 195
  • Ticaret 0, (%0)

EchoBilisim adlı üyeden alıntı

Bir işe emek verirseniz ve sabırla yaparsanız karşılığını alırsınız hocam ama şimdikiler site açıp hemen para kazanmanın peşinde iyi yerlere gelmek istiyorsan sabırlı olacaksın düzgün ve özgün içerikler paylaşacaksın bende yemek üzerine site açtım tarifver.com eşimin yaptığı yemek ve tatlı tariflerini ekleyecem ve sitem genel olarak herkes tarif ekleyebilecek şekilde ben açtım hemen para kazanmak için değil heves olarak hep öyle bir site açmak istiyordum ve açtım sabırla bekleyecez artık ondan düşünvelerin dediğim gibiyse güzel bir isimle yola çıkabilirsin ancak açtığın gibi bişeyler beklersen bir süre sonra sıkılırsan boşuna uğraşma derim

Haklısınız hocam aynı düşüncedeyim zaten. Siteyi hemen açtıktan sonra bir getirisinin olmayacağını biliyorum zaten. Sormak istediğim uzun vadede bana getirisi olur mu?

gakgos gakgos Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 6 / 195
  • Ticaret 0, (%0)

Stores adlı üyeden alıntı

Denersiniz baktınız oldu. Toplam aylık aranma hacmi mesela 100 kişi diyelim ve siz bu 100 kişinin 70 ine hizmet veriyorsunuz ilk sıralara oturdunuz. Sonrasında ise bu sefer başka bir kelimede devam edersiniz farklı bir site ile. Aslında dediğim olay niche türüne giriyor. Şu zamanlarda genel site açarak bir şeyler başarmak gerçekten güç. Eğer tek başımayım ve bütçem az diyorsanız niche site olayını arıştırın derim.

niche site etrafında dönüp duruyorum zaten hocam. Genel site için ekip olmazsa olmaz ancak ben şimdilik tek olacağım için niche site daha yatkın geliyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al