-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Arkadaşlar yeni açtığımız bir siteye backlink çalışması veya tanıtım yazısı çalışması yaptırmak sizce doğru mu tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim site dediğim blog, blogger tabanlı bir blog hemde çalışma yaptırdığım taktirde google tarafından tokatlanırmıyım yoksa yükselme sağlarmıyım ??
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Siteniz ne zaman açıldı ne kadar süre geçti ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bunu "doğal" olarak düşünürseniz sonuca varırsınız.Örnek olarak yeni açılan bir web sitesi hangi ara insanlar tarafından bilinir oldu ve bilinirliğin getirdiği bir şeyle tanıtım yazıları yayınlandı.Yeni açılan web sitesine hiçbir zaman erken davranıp Backlink tanıtım yazısı filan almayın kademeli olarak belirli bir süreçten sonra dış seo çalışmalarına başlarsınız aksini yapmanız durumunda Manuel Spam size selam verecektir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
3 ay geçtikten sonra ayda 1 tane (sadece sağlam sitelerden) alabilirsin. 6 ay dolunca ayda 2-3 tane alabilirsin.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Backlink alıyorsanız tanıtım yazısı ile desteklemelisiniz.. + Sosyal medya imlemeleri ve dizinleride aktif olarak kullanmalısıınz.
Kendi alanınızda sağlam sitelerden backlink çıkışı yapıcaksanız bunun devamlılığı olmalı eğer devamlığı olmazsa sıralamaya geldiğiniz gibi yerinize dönersiniz :) Spam olabilir ama profesyonelce kelime anahtarlarınızı belirleyip tanıtım yazısı, dizin ve sosyal medya ile desteklerseniz (Sitenizi güncel tutarak) spam yeme olasılığınız azalacaktır.
1 Aylık film sitemde (Sektörün zorluğunu biliyorsunuz) backlink + tanıtım yazısı + sosyal medya (tumblr + facebook + twitter vs vs) paylaşımlar, forum tanıtımı ve dizin ekleme ile iyi yerlere geldim. Alınan backlinkleri tek bir kelime ve sayfaya çıkarak spam yapmadım. Tanıtım yazılarını dikkatle iyi sitelerden aldım. Tanıtımları özgün makaleler ile iyi forumlardan yaptım. Dizinlere seçerek ekledim ve sürekli siteyi güncel tuttum.
Aldığım o kadar linke rağmen spam yemedim ve sıralamaya geldim (Hit 300-500 ve 1 aylık site)
En son spam yiyecegimi düşünerek anahtar kelimeleri bıraktım ve filmlere oynamaya başladım. Gözüme kestirdiğim hızlı ve öfkeli 8 filminde yükselmek için seo yapmaya başladım sıralama 20. sıraya kadar geldim ve google'da bir dalgalanma ile 198. sıraya geriledim :D
Ama anahtar kelimelerimde iyi kelimede ilk 10'a geldim 80Klıkta 4. sırada kaldım ve 1-2 kelimede gerileme yaşadım.
Google'da dalgalanma durulmada hala sıralar aşırı derecede değişmekte backlink alımını profesyonelce yaparsanız her hangi bir sorun yaşamazsınız ama 200 link 5TLden alırsanız siteniz aramalarda görülmeyebilir.
Not: Olurda link alıp devamlılığını getiremezseniz search console'dan reddetmeyi unutmayın
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Boş verin siz backlink, tanıtım yazısı falan.
Şimdi kimse kızmasın ama 10 günlük bir site sizce ne kadar kişi tarafından görülmüş, verdiği içerik ile Güven sağlamış olabilir?
Öncelikle Siz bunları kendinize sorgulayın çünkü Google Yapay Zeka botları bunları düşünüyor ve tespit ediyor.
Zaten şundan kesinlikle sakının; Düşünsenize Google botu gelmiş sabah hiçbir şey yok Akşam bir geliyor 50 tane sitede bir sürü backlink...
Bence komik.
Unutmayın Bu tip dış Seo çalışmalarının iyi olduğu kadar yanlış yapıldığında zararı daha kötüdür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster’lik
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zararının olacağını düşünmemekle birlikte alacaksanız tanıtım yazısı almanızı öneririm bu tanıtım yazısınında sitenizle ilgili bir siteden kalite bir tanıtım yazısı olmasına dikkat edin