-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Okuyor
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba arkadaşlar sitemi daha yeni açtım daha öncede açtım birçok yeni sitelere tema yazı dıiında neler eklenmelidir site haritası falan nasıl ekleniyor normalde web masterden giriyorum analitc izleme kodunu siteye ekledim hala görmedi bunları detaylı olarak anlatabilecek biri varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam merhaba, bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışayım. Temanızın hangi altyapıya sahip olduğunu belirtmemişsiniz. Wordpress kullanıyorsanız site haritasını eklenti kullanarak okuşturabilirsiniz. Bununla ilgili bir çok eklenti mevcut.
Analytic kodunu ekler eklemez çalışması gerekiyor. Kodu sitenizde nereye yerleştirdiniz? Muhtemelen yanlış yere eklediniz kodu.
www.chpgundemi.com'un Genel Yayın Yönetmeni
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlk önce bol bol özgün yazı yaz. Temanı seo ve mobil uyumlu seç. google analytic'e siteni ekle. Konu sayın 200-250 olunca adsenseye başvur. Sakın backlink ve hit paketleri alma.
gr3g0r
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizin dediğinizde doğru hocam. reklam vermek daha mantıklı hem organik backlinke girer
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site haritası oluşturun, siteyi google wm tool'a tanıtın. İndexlettirin. Analystics kodu ekleyin. Günlük düzenli olarak makaleler ekleyin. Sosyal medyada günlük olarak pingleme yapın. Bütçeniz var ise Facebook reklam ve ya Adwords'da yeterince içeriğe ulaştıktan sonra reklam verebilirsiniz. Makalelerde iç link vermeyi unutmayın. Seo ayarlarınızı yapmayı unutmayın.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, Sağlıcakla kalın, Yayın hayatınızda bol şanslar!
Professional Wordpress Services - Search in forums and find me!