Selamlar forum sakinleri,

Geçtiğimiz günlerde Urban Dictionary güzel bir viral çalışma başlattı. Instagramın 'Sen de ekle' isimli modülünü kullanarak insanlara isimlerinin anlamlarını paylaştırdılar. Biz de EvilBozkurt ile bunu ülkemize hızlıca uyarlayalım dedik. Bakalım bir sosyal medya akımı başlatabilecek miyiz?

Yaptıklarımızı ve gelişmeleri bu konuya eklemeye devam edeceğim. Başlangıçta yakın çevremizden bir story atmalarını isteyeceğiz. Daha sonrasındaysa birkaç influencer ile çalışarak akımın ateşine odun atacağız.

Neden Yapıyoruz?

Geçtiğimiz senelerde bir Facebook akımında yine doğru bir zamanlamayla deneme yapmış, çok yüksek verim almıştık. Alexa sıralamasını yeni alan sitemiz 2-3 gün içerisinde ilk 5k'ya girmişti. Şimdiyse marka bilinirliğimizi yükseltmek ana hedefimiz. Malum böyle akımlar toplumun her kesimine ulaşıyor. Bu insanların karşısına Google'da çıktığımızda daha önce karşılaşmaları tıklama eğilimlerini değiştirebilir.

Nerede Yapıyoruz?

En basit Wordpress temasını kullanarak hazırladığımız yazılım, şu adreste çalışıyor. Adres alt alan adımızda dolayısıyla Similarweb ve Alexa katkıları doğrudan ana sitemize de işleyecek diye umuyoruz.

Başlangıç hamleleri

Giriş aşamasında çevremizden birkaç kişiden de rica ederek ilk hikaye paylaşımlarını yaptık. Şu ana kadar 150'den fazla sorgulama oldu. Ancak bu trafikle eşit değil elbette.