-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1.sınıf bilgisayar mühendisi öğrencisiyim nereden başlıyacağımı bilmiyorum yardımcı olacak yol göserecek biri varmı ya da konu hakkında bilgisi olan varsa yorum yapsın veya özelden yazsın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
tam olarak ne konuda yardım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya hangi kodlama dilinden başlamalıyım veya şuan ne yaparsam yararıma olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teknobuff Hocam php ile başlayın js ile güzel bir karışım yapın diğer diller de eş zamanlı oturacaktır. Biraz pekiştirin php
Benimki memleket meselesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Algoritma ve Programlama Mantığını bir dil üzerinden öğrenirseniz diğer bütün diller içinde zemin hazırlamış olursunuz terimler değişir ama işinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Masaüstü ağırlıklıysa dersler C#, Web ağırlıklıysa Php öğrenin :)
Ama başta dediğim gibi, algoritma ve mantık. Bunu çözdüğünüz zaman dillerin bir önemi kalmıyor her dilde rahatlıkla iş yapabilirsiniz
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Oncelikle html css ve sonrasindan php ogrenin. Ozellikle php baslayinca calisma mantigini iyi ogrenin herzaman lazim olur. Ben 10 yil once html ve css ile hobi olarak basladim sonradan php ogrendim okul duzeyinde temel bilgilerim yok ama istedigim siteyi istedigim gibi az cok kodluyorum tabiki bunlarin hepsini internetten arastirarak ogrendim dahada ogrenecegim cok var ama belirli yastan sonra cogu kafada kalmiyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Boru1453
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam hangi üniversite okuyorsunuz
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne yapmak istediğinize karar verin. Örneğin masaüstü programlama düşünüyorsanız HTML, PHP gibi dillere ihtiyacınız yok. Web istiyorsanız C, C++ gibi dillere ihtiyacınız yok. Bilimsel hesaplamalar, yapay zeka, big data gibi alanlara yönelecekseniz Python ihtiyacınızı görecektir.
Okulda size programlamanın temelini öğretirler, biraz C, biraz Java, biraz da C# öğretirler.
Yani herkesin dediği gibi önce PHP öğrenin mantığını kenara bırakın. Bütün programlama dillerinin mantığı aynıdır ama uzmanlaşmak zaman alır. Gelecekte kendinizi ne yaparken görmek istiyorsanız o alandan başlayın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Yukarıda Kakarotto'nun söylediklerine katılıyorum. Önce php öğren diye bir mantık olamaz. Programlama dilleri, farklı dilleri konuşmak gibidir. Hepsinin amacı aynı şey, sadece diller farklı. Algoritma ve programlama mantığını oldukça sağlam kavradıktan sonra gerisi yönelecek alana gidiyor.
Kaldı ki, bilgisayar mühendisi ilk olarak yazılımcı değil mühendistir. Teknik ve matematiksel başta olmak üzere çoğu konuda çözüm üretebilmelidir. 1. sınıf derslerinde mühendisliğe giriş vb. kolay ama bir o kadar önemli dersler bulunuyor. Ayrıca programlama 1 dersi de ilk dönemde alınıyor. Özellikle programlama 1 ve 2 derslerini güzelce kavrayıp yüksek notla verirsen senin için çok iyi olur. Yüksek notu da geçtim, bu dersleri çok iyi kavraman ilerisi için önemli. Her türlü konuda özelden yazabilirsin.