Merhaba Arkadaşlar Ben Ferhat http://programdosyaindir.com/ diye bir projem var projemi yeni kurdum

projem wordpress tabanlıdır

projemdeki hedefim bazı dosya paylaşım siteleri varya hani
dosya yükleyip site bu yüklediğiniz dosyada mesela 1000 indirmeye para veriyorlar ör 5$ bu yüklediğin dosyanın linkini bide link kısalma siteleri ile linki kısaltıp ordanda 1000 tıklanmaya bi 5$ dolar kazandık diyelim yani tek seferde çifte kazançç yapmış oluyor önceliklie sitemin hedefi böyle olacak ayrıca siteye üye olan herkezde bu yöndemi kullanarak para kazanabilirler

Şimdi Arkadaşlar Phpden anlayan wordpress si çok güzel kullanabilen sisteme hakim olan ortak güvenilir bir arkadaş arıyorum arkadaş yaş 18 ve üzeri olursa sevinirim ciddi olan arkadaşlar
takatika.takatuka@gmail.com mailinden benimle iletişime geçebilirler

Ortak Olacak Arkadaşımından İstediğim Ve Ortaklık Faydası
1hpden İyi Anlayan biri olsun
2:wordpress iyi kullanabilen wordpresse hakim bir arkadaş olsun
3: güvenilir dürüst helal paradan başka bir paraya göz dikmeyen biri olsın
4: ortak çalışmalarda fikir alışverişinde ortak arkadaşıyla yani benimle iletişimde olacak kafana göre hareket etmeyen biri olsun
5ara göz olmasın sabırlı herşeyin bir an önce olsun diyen biri olmasın

Ortaklık

ortak olacak arkadaşıma projemde 2 şer adet çiftli reklam alanları yer almaktadır örneğin sisteme 2 adet 728x90 reklamı yer almaktadır
2 adet 468.60 reklam yer almaktadır biliyorsunuz Google bir sayfada 3 adet reklam kabul etmektedir
benim projemde bir sayfada 6 adet reklam yerleştirilebilmektedir kısacası reklam yerleşim yerlerinin yarısı ortağıma verecem

siteden gelen gelirleri kendi istediği şekilde kazanır harcar istediği yerdende reklam alabilir

şahsen ben googleden reklam almayacam ortağım alabilir benim için sorun yok
ben reklamactiondan özel reklam cpc reklamları eklemeyi düşünüyorum reklam işinde öyle acelemde yok

şimdilik para peşinde değilim ben

bu tür kriterleri kabul edebilecek bu tür kriterlere sahip istekli arkadaşlar benimle iletişime geçsinler ayrıca socam istediğiniz bir yer varsa burdan veya mailden bana yazabilirsiniz...