arkadaşlar uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir projem var yaklaşık olarak 60% ını bitirdim sayılır şimdi bu projenin çalınmasını veya kopyalarının türememesi için ne gibi bir yol izlemeliyim
marka tescil
lisans hakkı vs
bunlardan neleri nasıl yapmalıyım ve varsa başka nelerin yapılması gerekir.
not : proje yi kaba taslak anlatacak olursam türkiyedeki sanayi türü işletmelerin birbirleriyle ve müşterileriyle iletişimlerini en yüksek seviyeye çıkarmayı planlıyorum
piyasadaki firma scriplerinden daha fazla yenilikler ile donatılmış olacak ve her üye olan firmanın günde birkezde olsa hesabına girmesini sağlamaya planlıyorum
yani tutturursam ki kendi çapımda yaptığım araştırmalara göre isteklerin olduğu ama halen yapılmamış bir sistem olduğu için tutma ihtimali yüksek türkiyedeki büyük internet siteleri arasına girmeyi planlıyorum
ayrıca projem anayasadaki işletmelerle ilgili bir kanunun en çabuk ve en iyi şekilde hayata geçirilmesi içinde kullanılabilecek seviyede ve potansiyelde yani devlete de satabilirim belki sonradan :D
ek olarak : html , css , javascript ,jquery , php kodlamalarının hepsini tamamen özgün bir şekilde kendim yapıyorum hiç bir eklenti kullanmadım şuana kadar
yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)