-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Şimdi haber ve makale içeriğinin temelini açarsak ikisini birbirinden ayıran tek bir özelliği buluruz ki temelde aynıdır. Bu kopya Benzeri bir girişim felan degıl. Bir haberi 100 farklı haber sitesi 100 farklı şekilde lanse edebilir. Bana özgün nedir sorusunun açılımını değil, google gözünde özgün kelimesinin karşılığı lazım. Olay sonuç ilişkisine bakarsanız her site birinin kopyası durumuna düşer. Açık ve net. Herkesin düşüncesi kendine doğru. İyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Makaleler sitenizden bakılarak yani sizin yazınızı referans alarak yazılmış olabilir ama kopya değil özgünleştirilerek yazılmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
30, (%93)
Şimdi bana birisi 10 maddelik bilgisayar hızlandırma yolları adlı Makale istiyorum dese, ben bunu hadi diyelim ki aklımdan yazdım. E yine benim aklımdan yazdığım bilgileri içeren 100 farkli site çıkacak ortaya. Polemik çok saçma değil mi? Artık internette her bilgi mevcut. Bende Makale yaziyorum, internetten başlığı bulur, içeriği okur fikir alir ve yazarım. Bu kadar. Kimse kimsenin hakkini yemiyor. Emin olun konuyu acan, hak arayan arkadaş da bu yazıyı aynı şekilde bi yerden buldu okudu ve yazdı. Spinner falan kullanılmamış, el ile Makale tekrar yazılmış. Burada yeni bir emek var ve bence Makale ilkinden çok daha güzel olmuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.