lostyazilim
tr.link

Yeni Trend; 2 cümle değiştir, makalen ÖZGÜN olsun!

22 Mesajlar 4.622 Okunma
lstbozum
tr.link

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)
tayfun29 Ben uzunca kontrol etmedim arkadaşa yol gösterdim ki makaleler kopya değilse şikayet olumlu sonuçlanmaz.

wmaraci
reklam

Juzk Juzk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 66, (%100)
Scrite

Makalenin tamamını bırakın cümleler,kelimeler bile aynı değil.Başlığı aynı yapmış yazdırdığım makaleci.Öyle bu arkadaşın atıp tuttuğu gibi değil.

Scrite Scrite WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek SEM - İnbound Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 27 / 214
  • Ticaret 8, (%100)

tayfun29 adlı üyeden alıntı

Scrite

Makalenin tamamını bırakın cümleler,kelimeler bile aynı değil.Başlığı aynı yapmış yazdırdığım makaleci.Öyle bu arkadaşın atıp tuttuğu gibi değil.

Tamam değilse ne mutlu ben sizi suçlayacak birşey söylemedim eğer arkadaş haklıysa sonuç alabileceği bir yol gösterdim. Eğer aynı değilse şikayet edildiğiyle kalır zaten :)

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)

Ucantereyagi adlı üyeden alıntı

tzengin Alanında uzman kişi de gelip burada 1 liraya makale yazacaktı öyle mi ?
Veya bu forumda daha pahalı fiyatlarla makale yazdıracak kullanıcı olacaktı ?

Re-write kesinlikle özgün olur. İki sitedeki yazıları da kontrol ettim ve konu haricinde benzer bir yazı göremedim. Kalite farkı da bariz kopya olduğu iddia edilen sitede 1 tık önde.

Orjinal olduğu iddia edilen sitedeki yazı konuyu diye bitirebiliyor mesela :)

Ne kadar tartışsak boş. Google bu yazıyı özgün görüp sıralama veriyor mu ? Veriyorsa uzatmaya gerek yok bence.

1000 tane de referansı olsa makale yazarı internetteki var olan içeriği (kopyalamamış ) özgün, kendi kaliteli cümlelerini kurarak yazar çizer önünüze koyar.

Ben tamamen kendi bilgim dahilinde hiçbir kaynak gözetmeksizin yazıyorum diyebilecek makale yazarı varsa buyursun (elini vicdanına koyarak) çıksın .

Siz Google'a "özgün nedir?" yazın hocam ben yazıp da vaktinizi almayayım şimdi. İyi çalışmalar :)
BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)

Ucantereyagi adlı üyeden alıntı

tzengin Alanında uzman kişi de gelip burada 1 liraya makale yazacaktı öyle mi ?
Veya bu forumda daha pahalı fiyatlarla makale yazdıracak kullanıcı olacaktı ?

Re-write kesinlikle özgün olur. İki sitedeki yazıları da kontrol ettim ve konu haricinde benzer bir yazı göremedim. Kalite farkı da bariz kopya olduğu iddia edilen sitede 1 tık önde.

Orjinal olduğu iddia edilen sitedeki yazı konuyu diye bitirebiliyor mesela :)

Ne kadar tartışsak boş. Google bu yazıyı özgün görüp sıralama veriyor mu ? Veriyorsa uzatmaya gerek yok bence.

1000 tane de referansı olsa makale yazarı internetteki var olan içeriği (kopyalamamış ) özgün, kendi kaliteli cümlelerini kurarak yazar çizer önünüze koyar.

Ben tamamen kendi bilgim dahilinde hiçbir kaynak gözetmeksizin yazıyorum diyebilecek makale yazarı varsa buyursun (elini vicdanına koyarak) çıksın .

Buradayım hocam :)

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
cihan1 Anladım ...

Oguzhanozer Oguzhanozer oguzhanozer.net Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Organik Gıda
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 28 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba hocam öncelikle kesinlikle tarafsız yorumluyorum. Benim düşüncem;

BakalimBilelim konuları daha hit durumda yorumlardan falan belli ediyor zaten kendini. Diğer arkadaşlarımızda dediği gibi copy/past işlemini Google amca sevmiyor. Konu içeriğini değiştirip paylaşım yapılıyor bunu bazen kendim de yapıyorum.

tzengin adlı üyeden alıntı

Hocam haber ile makale arasında fark var yalnız :)

İstanbul'da patlayan bir bombayı 100 haber sitesi 100 farklı şekilde veremez çünkü olay belli, sonuç belli.

Çok güzel açıklamış burada tzengin

Hocam bırakın konuları önceden adamlar benim sitemi adeta klonluyorlardı. Bu da tabi benzeri bi girişim.

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Şimdi haber ve makale içeriğinin temelini açarsak ikisini birbirinden ayıran tek bir özelliği buluruz ki temelde aynıdır. Bu kopya Benzeri bir girişim felan degıl. Bir haberi 100 farklı haber sitesi 100 farklı şekilde lanse edebilir. Bana özgün nedir sorusunun açılımını değil, google gözünde özgün kelimesinin karşılığı lazım. Olay sonuç ilişkisine bakarsanız her site birinin kopyası durumuna düşer. Açık ve net. Herkesin düşüncesi kendine doğru. İyi akşamlar.

abdakgl abdakgl YouTube Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Hemşire
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 562
  • Beğeniler 169 / 169
  • Ticaret 13, (%100)
Makaleler sitenizden bakılarak yani sizin yazınızı referans alarak yazılmış olabilir ama kopya değil özgünleştirilerek yazılmıştır.

AdnanSimge AdnanSimge Adnan Simge Zaimoğlu Telefon Onaysız
  • Üyelik 02.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 50 / 45
  • Ticaret 30, (%93)
Şimdi bana birisi 10 maddelik bilgisayar hızlandırma yolları adlı Makale istiyorum dese, ben bunu hadi diyelim ki aklımdan yazdım. E yine benim aklımdan yazdığım bilgileri içeren 100 farkli site çıkacak ortaya. Polemik çok saçma değil mi? Artık internette her bilgi mevcut. Bende Makale yaziyorum, internetten başlığı bulur, içeriği okur fikir alir ve yazarım. Bu kadar. Kimse kimsenin hakkini yemiyor. Emin olun konuyu acan, hak arayan arkadaş da bu yazıyı aynı şekilde bi yerden buldu okudu ve yazdı. Spinner falan kullanılmamış, el ile Makale tekrar yazılmış. Burada yeni bir emek var ve bence Makale ilkinden çok daha güzel olmuş.
Ucantereyagi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al