Google‘ın algoritmasını sürekli yenilediğini ve günden güne yapay zekasını çok daha geliştirdiğini hepimiz biliyoruz. Öyle ki artık Google’ı kandırmak neredeyse imkansız hale geldi. Fakat hayatın her alanında olduğu gibi Google’ında sistematik açıkları mevcuttur illa ki. Ben bu sektörde bununla ilgilenmiyorum ve yazılarımda da açıklar hakkında bilgi sahibi olmayacaksınız. Çünkü Google’ın göremediği bir şekilde de yapsanız illegal ile yarattığınız her şeyin acısı sonrasında çok kötü çıkıyor. Bunu defalarca yaşayıp dili yanmış biri olarak bana güvenebilirsiniz.
Eğer yaptığınız işi seviyorsanız bundan sonra beni takip ederek hem yasal yollar ile hem de keyifli bir şekilde hepimiz sitelerimizi bulunduğu noktadan zirveye taşıyacağız. Tabiki bu yazıya sizlerde katılıp, yorumlarınızı, eksik gördüğünüz yada buda yapılsa dediğiniz her şeyi yorumda belirtirseniz herkes için daha faydalı bir kaynak olacaktır.
Bu yazı dizisine başlarken bende sıfırdan birkaç site açacağım ve her site türü için farklı işlemler yapıp düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışmalarıma devam edicem. Çalışmalarım tahmini 3 aylık bir süreçte tamamlanacak ve her sitemden para kazanıyor hale getirmeye çalışacağım. Fakat önceliğimiz para kazanmak olmayacak. Böyle bir fikirle yola çıkarsanız hırsınız bütün hevesinizin önüne geçip acele etmenize ve hata yapmanıza neden olacaktır. Yapılan bir hata diğer hatalar zinciriyle sonuçlanacaktır. Sonunda önüne geçemeyeceğiniz bir problem ile karşı karşıya kalmanız hiçten bile değil. Harcadığınız zamanın boşa gitmesi de cabası.
Bu yazı dizisinde neler olacak?
Yazı dizimde çok cüzi miktarlarda yatırımlar ile insanlara faydalı olmayı ve bu şekilde başarıyı sağlamayı amaçlıyorum. Fakat her kesime yardımcı olabilmek için atılacak adımların hem ücretli hem de ücretsiz yollarını da anlatacağım.
Sıfırdan web sitesi açıp zirveye nasıl gelineceğinden, web sitelerinizde kullanabileceğiniz grafik ve kodlamalara, web sitelerinizden nasıl para kazanabileceğinizden, sitelerinize günde on binlerce insanı nasıl sokabileceğinize kadar komplike bilgiler bulabileceksiniz. Her adımı yasal yollar ile attığınız zaman başarı kaçınılmazdır.
Kaynak ve Yazı Arşivi:
0. Yeni Yazı Dizisi: Web Sitesinde Zirvenin Anahtarı
1. Bölüm 1: Hangi kategoride web sitesi açmalıyım?
2. Bölüm 2: Web sitesi açtıktan sonra yapılması gerekenler
3. Bölüm 3: Web Sitesi tanıtımı yapılmadan önce yapılması gerekenler
Ek Olarak: yazı dizisinin 2.bölümünü de yayınladım arkadaşlar. keyifli okumalar
Ek Olarak: Güncelleme: 3.bölümü de yayınladım. Web sitesinin tanıtımları yapılmadan önce yapılması gerekenler ile ilgili