lostyazilim

Yeniden kurulum

5 Mesajlar 637 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Atakansayin Atakansayin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar web sitelerimden bir tanesinde güvenlik açığı bulunmaktaymış ve hosting siteyi askıya aldı. Bana şu şekilde bir yazı gönderdiler " Web siteniz üzerinden sürekli dışarıya spam çıkışı yapılmaktadır ve bu çıkış sistemlerimize zarar vermektedir. Herşeyi sıfırdan bir yazılımcıdan destek alarak kurmanız gerekmektedir bu şekilde devam ettiği sürecte alan adınızı aktif edememekteyiz. Maalesef bu aşamada bizim tarafımızdan yapılabilecek bişey kalmamaktadır. " ben de pek birşey anlamadım. Bu sorunu ücreti karşılığında halledebilecek olan varsa bana fiyat teklifi ile birlikte PM atabilir mi acaba?

wmaraci
reklam

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Spam çıkışı derken neyin spamı yapılıyormuş ? Size bunun bilgisini versinler, 2 satır yazı yazıp siteyi kapatmak kolay.

• Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Spam çıkışı derken neyin spamı yapılıyormuş ? Size bunun bilgisini versinler, 2 satır yazı yazıp siteyi kapatmak kolay.

Hiç bir fikrim yok spam mail desem mail göndermiyorum kimseye siteye saçma sapan yerlerden link mi alıyorum desem o da hiç olmadı. 5-6 günde bir içerik giriliyor siteye.

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)

Atakansayin adlı üyeden alıntı

Hiç bir fikrim yok spam mail desem mail göndermiyorum kimseye siteye saçma sapan yerlerden link mi alıyorum desem o da hiç olmadı. 5-6 günde bir içerik giriliyor siteye.

Firmanıza ticket atıp yada arayarak detayını öğrenin, mail sunucusunu siteniz üzerinden kullanıyor olabilirler, yada spam konusu ne ise müdahele etmek için detaylı bilgi isteyin. Direk spam siteyi kapat gibi bir saçmalık nedir arkadaş, nefret ediyorum böyle adamlardan tabi war3z tema kullanıp, herşeyi ftp ye yükleyip siteyi ve sunucuyu hedef haline getirmediyseniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

AlfaOis adlı üyeden alıntı

Firmanıza ticket atıp yada arayarak detayını öğrenin, mail sunucusunu siteniz üzerinden kullanıyor olabilirler, yada spam konusu ne ise müdahele etmek için detaylı bilgi isteyin. Direk spam siteyi kapat gibi bir saçmalık nedir arkadaş, nefret ediyorum böyle adamlardan tabi war3z tema kullanıp, herşeyi ftp ye yükleyip siteyi ve sunucuyu hedef haline getirmediyseniz.

Braxton teması kullanıyorum, satın aldım temayı. Sorunun detaylarını istedim hosting firmasından bakalım ne diyecekler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al