-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhabalar,
Dünden beri araştırma yapmak maksatlı yabancı hosting firmalarını inceledim. Dolardan dolayı fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu tabii.
Bu yüzden Siteground, Cloudways ve hatta DigitalOcean gibi dünya öncüsü firmaları saymıyorum hiç. Sistemleri biraz farklı ve fiyatları minimum 10 dolardan başlıyor bunların.
Yine bir başka kaliteli firma A2 hostingin fiyatlarına baktım. Yedekleme hizmeti olmadan, Litespeed destekli bir hostingin fiyatı bugünkü kur ile birlikte 724.80 TL görünüyor. (yıllık) Yedekleme hizmeti, spam koruması, Railgun, Dedicated ip gibi ekstralarla birlikte fiyat 2 katına kadar çıkabiliyor.
Bu kez Hostwinds'e baktım, yorumları iyi görünüyordu. Fakat Litespeed destekli hosting için yıllık 397 lira istiyorlar (şu anki kur ile). Üstelik ilk yıl fiyatı %50 indirimli haliyle bu fiyat.
Tonlarca firmaya göz attım. Fiyatı aylık 2-3 dolar olanların hakkında pek iyi yorum yok. Gerek performans gerek destek konusunda çok fazla eleştiri almış firmalar. Bir çoğuda ofis adresi göstermesine rağmen açıkça evden yönetildiği belli.
Sonuç itibariyle ülkemizde hizmet sektörü yerlerde olsa bile, hosting konusunda bence gayet iyi noktada ilerliyoruz. Top firmalarımız bu konuda iyi hizmet sağlıyor. Tabi görüşü farklı olan arkadaşlar da olacaktır fakat benim görüşüm bu yönde. Hem uygun fiyat hem de hızlı destek konusunda bilindik firmalarımızda hiçbir sorun yaşamadım. Daha iyi hizmet almamız, bizler için daha iyi internet ortamı sağlayacak. Bu sebeple firmalarımıza destek olmalıyız diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Çok haklısın hocam. Bu gün bu sektörde lider olan Türk firmaları bile yıllık 20tl başlayan fiyatlarla muhteşem hizmet vermekteler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Yerli firma seçimi konusunda dikkat edildiği takdirde minimum fiyat maksimum performans rahatlıkla alınabilir. Gece saat kaç olursa olsun maks 2 dk yanıtlama süreleri ile gerçekten güzel destek sağlayabiliyorlar. Ben ne olursa olsun yerli hizmetten başkasını almam
3 kişi bu mesajı beğendi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yerli firma olarak
Veridyen özellikle muhteşem bir firma yerli olarak kullandığım tek hosting firması. Kaç yıldır kullanıyorum en ufak sıkıntı dahi yaşamadım. Hosting satın almadan önce paketinizde hangi özelliklerin ne kadar limitli olduğuna bakmadan satın alım yapan çoğu kişi suçsuz firmaları suçlu buluyor. Hiç haz almıyorum bu durumdan.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende sizin gibi yabancı hosting firmalarını araştırıyordum ve fiyatları görünce kendime dur dedim hele türk firmaları deneyeyim dedim. Sonra gittim guzel.net.tr den aldım ve süper harika
2 kişi bu mesajı beğendi.