joduska
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
3D CG Artist
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar 2 tane bilgisayar var ikisindende deniyorum sonuç aynı, örnek olarak bir yazımın içerisine giriyorum ve örnek olarak öne çıkarılmış bir görsel olarak eklemek istiyorum.
Herkesin de bildiği gibi öne çıkarılan görsel eklerken o sayfa kapanmaz, pop-up şeklinde açılır, etiket yazarkende hızlı bir şekilde enter tuşuyla gönderilir.
Bende bu nedense olmamaya başladı. Görsel ekle diyorum ortam sayfasına yönleniyorum bana bulunduğum sayfayı kapatıp başka sayfadan resim yüklettiriyor.
Etiket eklemek istiyorum enter tuşuna basıyorum sayfa yenileniyo ve ne etiket var ne bişey, bir anda oldu normalde yoktu böyle birşey.
Yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wp-admin klasörünü silip yeniden ekleyin javascript dosyaları eksik yüklenmiş ola bilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Tasarım - Seo
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site adresiniz nedir? Hocam sitenizde virüs olabilir, AntiVirus eklentisi ile tarama yapabilirsiniz, wordpress ve diğer eklentilerin güncellemelerini kontrol ediniz. wp şimdi yeniden yükle özelliğini kullanarak tekrar yükleyin düzelebilir.
Bugünü yaşayın, yarın tarih olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ücretsiz host mu kullanıyor sunuz ? ücretli olsa bile host sağlayıcınızdan kaynaklana bilir. Birde başka bir tarayıcı ile denediniz mi ?
En iyisi team bilgilerinizi pm ile gönderin bakalım