lostyazilim
tr.link

YouTube Adsense Bağlı mı? Nasıl Kontrol Ederiz?

3 Mesajlar 939 Okunma
lstbozum
tr.link

cimritasarim cimritasarim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, tanıdık bir dostum Youtube hesabını adsense ile ilişkilendirmiş. Youtube ayarlarında adsense hesabı onaylandı ve saire yazıyor, adsense hesabımız da onaylanmış hesaptır.

Ancak arkadaşım Youtube'a video atıyor izlenme sayısı ve saire kazanıyor, adsense hesabına ufak ücretler yansıyor ancak Youtube'dan geldiğine emin değil daha önce bu adsense hesabını web sitesi içinde kullanmıştı. Aşağıya eklediğim 2 görseli gönderdi bana adsense de Youtube ile ilgili bildirim ve saire var ancak ben bu tarz işlerden pek anlamıyorum benim işim daha çok site tasarımı, seo gibi şeyler. Sizlerden ricam bu resimlere bakıp adsense hesabı Youtube ile sorunsuz bağlı mı? Attığı videolarda reklam yayınlıyor, reklamlar çıkıyor ama bu ücret onun hesabına gelir mi ? Bunları söylerseniz çok yardımcı olursunuz.

Birde eğer resimler de Youtube ile bağlantı olduğunu belirten bir şey yoksa adsense üzerinden nereden bakabiliriz Youtube kazançlarının geldiğine? Şimdiden zaman ayıran, cevap yazan herkese çok teşekkürler, Hayırlı akşamlar..

Cimritasarım.com - Web Tasarım
wmaraci
reklam

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Adsensesine girsin oradan Ayarlar - Erişim ve yetkilendirme - üçüncü taraf erişim orada youtube varsa ilişkilidir..

Gelirlere bakmak içinde sık kulanılan raporlar - ürünler - içerik barındırıcısı için adsense burdan bakamsı lazım
cimritasarim

kişi bu mesajı beğendi.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

cimritasarim cimritasarim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Çok teşekkürler var.

Edit: Youtube yanında "Gelir paylaşımı için kullanılamaz" yazıyor bunun bir önemi var mı? Yoksa sorun olmaz mı? Durum'da "Etkin " yazıyor.

Cimritasarım.com - Web Tasarım
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al