Merhaba arkadaşlar, tanıdık bir dostum Youtube hesabını adsense ile ilişkilendirmiş. Youtube ayarlarında adsense hesabı onaylandı ve saire yazıyor, adsense hesabımız da onaylanmış hesaptır.
Ancak arkadaşım Youtube'a video atıyor izlenme sayısı ve saire kazanıyor, adsense hesabına ufak ücretler yansıyor ancak Youtube'dan geldiğine emin değil daha önce bu adsense hesabını web sitesi içinde kullanmıştı. Aşağıya eklediğim 2 görseli gönderdi bana adsense de Youtube ile ilgili bildirim ve saire var ancak ben bu tarz işlerden pek anlamıyorum benim işim daha çok site tasarımı, seo gibi şeyler. Sizlerden ricam bu resimlere bakıp adsense hesabı Youtube ile sorunsuz bağlı mı? Attığı videolarda reklam yayınlıyor, reklamlar çıkıyor ama bu ücret onun hesabına gelir mi ? Bunları söylerseniz çok yardımcı olursunuz.
Birde eğer resimler de Youtube ile bağlantı olduğunu belirten bir şey yoksa adsense üzerinden nereden bakabiliriz Youtube kazançlarının geldiğine? Şimdiden zaman ayıran, cevap yazan herkese çok teşekkürler, Hayırlı akşamlar..