Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Şimdi şöyle bir sorum var. Esasında basit ama kesinlik var mı yok mu diye sormak istiyorum.
Bir web sitemiz var, youtube'dan direk linki kopyalarak paylaşıyoruz, herhangi bir indirme hizmeti sunmuyoruz. Bu bir suç mudur? Yani yasal bir sitede bulunmasında bir mahsur var mıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Youtubeden emmed müzik illegal dostum. Muyap avukatlari dava aciyor. Telif hakki meselesi. Müziği youtubede yayinlamak legal ama başka sitede emmed yasak, sacma ama gercek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır, tamamen yasaldır. Muyap'ın dağılmasının ardından ortalığı boş bulan Doğan Music Company, NetD Müzik adlı YouTube hesabı ile ortalığı sallıyor. Kendilerine aynı şekilde ben de mesaj attım, embed kodu ile sitenize gömebilirsiniz dediler. Zaten paylaşmaya kapalı olan içeriği düşünüp, YouTube yerleştirme kodunu kapatmana olanak sağlıyor. Yerleştirme kodu açık olan bütün video'lar yasaldır. Fakat yasal olmayan bir şekilde embed'i alırsanız o zaman yasadışı olur :).
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Reklam yoksa sıkıntıda yok reklam varsa hep sıkıntı hep sıkıntı kendi videon için bile telif isterler.