-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sdn 'un başına böyle bir olay gelmişti müyap tarafından . Sonrasında yönetimden bir kişi olayları açıklayarak müyap'ın bu yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmıştı. Yükleyenler arzu ederlerse embled kodları gösterilmesin diyebilirler , ayrıca embled ile paylaşıldığında yine yükleyicinin videosu izlenmiş olunuyor eğer ki reklam var ise video da o zaman yükleyici göstermişcesine değer görüyor. Yükleyicinin hiçbir zararı yok bir hak iddia etmeleri yanlış olur zaten onların işine gelen birşey yapmış olursunuz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben de öyle düşünüyorum. sorun çıkartmayacaklardır ama bunlarında sağı solu belli olmaz ki. dizi yayınlandı bitti. sonradan bir getirileri yok onlara. film gibi değil ki dvd satışı felan olsun. yayınlandıktan sonra bırakın kim yayınlarsa yayınlasın. senin reklamın oluyor sonuçta.
ben youtube hesabımda kurtlar vadisi pusu'dan 4 5 dakikalık bir bölümü kesip yayınlamıştım. pana film youtube hesabımı kapattırmıştı. bu dizi firmalarının derdini anlayan yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her türlü hak iddia edebilirler. Haklılar.
2008 yılında New Line şirketinin 3 saniyelik bir videosunu yaptığım bir montaj içinde kullandığım ve sitemde yayınladığım için EA ve Turbine şirketleri dava bildirimleri yollamıştı. İlk başta kuru sıkı sandım. Fakat web sayfam çatır çutur kapatılınca şaka olmadığını anladım.
Ve videolarının üzerinde bin tane filtre vardı. Ona rağmen.
adobewordpress.com ~ “güncel tasarım okulu”
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
pana film özellikle bu işi abartıyor. fragmanları bile yayınlayan sitelere uyarı gönderiyorlar. fragman için bile uyarı aldığımı biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hak iddia edebilirler. Ama edeceklerini sanmıyorum. Sonuçta video üzerinde herhangi bir oynama yapmıyorsun, kendi reklamını koymuyorsun, kodu olduğu gibi yayınlıyorsun ve o koduda resmi sayfalarında kendileri yayınlamış durumda. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilerde sorun çıkabilir işini sağlama al. Mesela eski müzik sitemde 1-2 tane müyap tarafınca yüklenne şarkı vardı mahkeme kararı ile kapatldı.Ama bu işlemleri yapmadan önce uyarı veriyorlar.