WM Dahisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir kanal açtım hiç abonesi yok Mario Gomez için yapılmış bir şarkıyı paylaştım 400 izlenme geldi bir günde bir kaç sorum var
Soru 1
Youtube Adsense için Beşiktaş kanalı uygunmu ? kabul edilir mi ?
Soru 2
Adsense onaylanması için her videoya bir trial koysam özgün video olur mu ?
Soru 3
Youtube'den para kazanmak için illa kendimiz mi video çekmemiz lazım
Soru 4
Video'ya logo eklemek vs. işlemleri yapabilmek için iyi bir program bilen varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beşiktaş diye lisanslı kanal almayacaksın sonuçta ki o şekilde bile kabul edilir mi muamma. Ama tek kanal çalışma derim.
Adsense onaylaması için videoların özgün olması şart değil ama olursa daha iyi olur.
İlla kendin çekmene gerek yok dostum. Bu işle uğraşanların büyük çoğunluğu yt to yt yapıyor.
Bu ve diğer tüm işler için after effect derim ama daha sade ve basit programlara da bakabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
3 cü soruna ben cevap vereyim illa kendi videonuz olması şart degil zaten youtubede herkes özgün çalışmıyor spam çalışanda çok var ama özgün video yapma imkanın varsa en iyisi özgündür . Ama özgün video yapamıyorsan spamda çalışabilirsin yani başkalarının videolarını yükleyebilirsin fakat teklif hakkı na da takılabilirsin bilgin olsun
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
videolar özgün olacak eğer youtubede var olan bir videoyu kendi kanalızda yayınlarsaız ilkten uyarı alır devamında engellenirsiniz. Tecrübeyle sabittir.!