-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar,
biliyorsunuz ki YouTube'un en ünlü içerik üreticileri dahi sürekli birbirlerine konuk olup video çekerek takipçi değiş tokuşu yapıyorlar ve hem kitlelerini büyütüyolar hem de YouTube izleyicisini artırıyorlar. Ancak biz site sahipleri bunu asla yapmıyoruz. Zaten her geçen gün okuyan kitle azalıyor ve biz bunu ayakta tutamıyorum. Bizde gerek sitelerimizde içerik olarak gerek sitelerimizin sosyal medya hesaplarından birbirimizin reklamını yaparak bu kitleyi ayakta tutabilir ve büyütebiliriz.
Sizde eğer bana katılıyorsanız bunu planlı bir şekilde yapabiliriz.
https://www.oneriajandam.com/
worldww
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Daha önce çok kez denendi. Sonuç, hüsran.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
worldww Daha önce hiç görmemiştim ben
https://www.oneriajandam.com/
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
YouTuberlar bunu birbirine denk şekilde yapıyor. Yani 100 abonesi olana 5 milyon abonesi olan konuk olmuyor. Ama iş bize gelince 10 yıllık çok kaliteli sitesi olan kişiye yeni site açmış biri link değişimi veya tanıtım yazısı değişimi teklif ediyor. :(
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hiçbir işe yaramaz. Kullanıcılar genelde blog vb. Sitelere vakit öldürmeye değil, aradığını bulup çıkıp gitmeye geliyor. Oradan şu bloğa gireyim, şuradan şu bloğa ziplayayim günümü bloglarda yazı okuyarak gecireyim! Diye düşünmüyorlar. aradığımı bulayım , çıkayım, gideyim. Bunu istiyorlar.
Vakit öldürmek için ise sosyal medya var. YouTube de , Instagram'da vs. Bu basitçe yapılır. Çünkü canlı olan bir olay var, videolar canlı oynuyor.(yani gerçek) ama linklesmeyle bu iş cozulmez. Hiçbir işe yaramaz