-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Joomla mı wordpress mi diye konu açmak istemedim. Ama sorunun içeriği bununla alakalı. İki sistemi de biliyorum.
100 bin makale olan bir sistem için database işlemleri açısından hangisi daha mantıklı olur. Yoksa fark etmez mi sizce? iş yükünden bahsediyorum. kaynak tüketimi hangisinde daha az olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Optimze edilmiş bir wp de ve düzgün bir hostta hiç sıkıntı çıkmaz hocam. Sürüyle paravan sitelerim var affiliate için yıllardır aşırı yüklü db ler ama hızla ilgili en ufak problemim yok.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kullanicaginiz özellikler için hangisi daha avantajlıysa onu seçin derim. İki platformuda biliyorsanız bir problem yaşayacağını zannetmem. Ama sorgu sayısı fazla oldumu hosting taraflı sorun çıkıyor. (İçerikle (dbdeki posts,catrgory vs. ile alakası yok) CPU kullanımı yükseliyor.
Çok işlevselliği olmayacak diyorsanız (üyelik işlemleri vb. gibi) wp yeterli olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kaynak tüketimi aynıysa wordpress mantıklı o zaman. joomla daha karmaşık. uğraşmaya gerek yok o zaman. ben bir ümit joomla daha az kaynak tüketir cevabını alırım diye ümit etmiştim. gerçi cevap ta gelmemiş fazla kişiden.